ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗλειαςΣοκ στον Πύργο από το θάνατο νεογέννητου

Σοκ στον Πύργο από το θάνατο νεογέννητου

Σοκ στον Πύργο από το θάνατο νεογέννητου

Σε βαθύτατο πένθος έχει «βυθιστεί» νεαρό ζευγάρι, από τον Πύργο, που λίγα λεπτά αφότου έγιναν γονείς, έμαθαν πως το βρέφος που έφεραν στον κόσμο, πέθανε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, η εγκυμονούσα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, και πιο συγκεκριμένα, στη Μαιευτική Κλινική του ιδρύματος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, με φρικτούς πόνους, και κρίθηκε άμεση η  καισαρική τομή, για να γεννήσει.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες όμως δυστυχώς δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το νεογνό, το οποίο, «έσβησε» ένα τέταρτο μετά τη γέννησή του.

Έγκυρες πηγές από το περιβάλλον του νοσοκομείου τόνισαν στην εφ. «Πατρίς» πως ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε πολύ σοβαρή εγκεφαλοπάθεια, την οποία δυστυχώς δεν είχε αντιληφθεί η οικογένεια, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, θα είχε διαγνωστεί εάν η νεαρή μητέρα είχε υποβληθεί σε ένα υπερηχογράφημα.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης οι γονείς αυτής της άτυχης ψυχής που δεν πρόλαβε να δει το φως του κόσμου, κατέρρευσαν.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου καταδικάζει τα περιστατικά βίας σε βάρος των ιατρών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ