Σοκ στον Άρη: Δυο αγωνιστικές σε όλους για τα μετάλλια

Κίνδυνος να μην έχει παίκτες στην πρεμιέρα!

aris

Σοκ στον Άρη αφού η ΕΠΟ τιμώρησε με δυο αγωνιστικές και τα 36 άτομα που ήταν δηλωμένα στον τελικό κυπέλλου. Καταθέτουν έφεση οι κιτρινόμαυροι

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με δυο αγωνιστικές τον Άρη για την υπόθεση της παραλαβής των μεταλλίων των ηττημένων από τον Άρη στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Με βάση την απόφαση τιμωρήθηκαν με δυο αγωνιστικές και τα 36 άτομα που ήταν δηλωμένα στο φύλλο αγώνα του τελικού (παίκτες, τεχνικό τιμ και όλοι οι άνθρωποι του πάγκου) με συνέπεια ο Άρης να κινδυνεύει πλέον σοβαρά να μην έχει επαρκές ρόστερ να κατεβάσει στις δυο πρώτες αγωνιστικά του νέου πρωταθλήματος, εφόσον παραμείνει η ποινή

Λέμε εφόσον γιατί οι κιτρινόμαυροι θα καταθέσουν έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ ελπίζοντας εκεί να ανατρέψουν την τιμωρία.

Θυμίζουμε πως όλα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την αναμέτρηση Άρης - Παναθηναϊκός. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ήταν έξαλλος με τη διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ και σε ένδειξη διαμαρτυρίας άπαντες αρνήθηκαν να παραλάβουν σε πρώτο χρόνο τα μετάλλια των φιναλίστ. Ωστόσο μετά την απονομή οι παίκτες του Άρη αποφάσισαν να παραλάβουν τα μετάλλια τους και αυτό για να αποφύγουν την τιμωρία, που προβλέπει ο κανονισμός στην εν λόγω περίπτωση. Δηλαδή ποινή δύο αγωνιστικών.

sportal.gr