ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣοκ στην Κυπαρισσία: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο καταστήματος γιατί του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Σοκ στην Κυπαρισσία: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο καταστήματος γιατί του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Σοκ στην Κυπαρισσία: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο καταστήματος γιατί του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Παραδόθηκε ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος μπήκε μέσα στο κατάστημα για να εξυπηρετηθεί χωρίς να φοράει την υποχρεωτική μάσκα προστασίας και ο υπάλληλος του έκανε τη σχετική σύσταση.

Σοκ στην Κυπαρισσία. Τη μάχη με τη ζωή έχασε υπάλληλος σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία, τον οποίο πυροβόλησε ηλικιωμένος έπειτα από σύσταση που του έγινε για μάσκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος μπήκε μέσα στο κατάστημα για να εξυπηρετηθεί χωρίς να φοράει την υποχρεωτική μάσκα προστασίας και ο υπάλληλος του έκανε τη σχετική σύσταση.

Ο ηλικιωμένος έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε κρατώντας καραμπίνα, πλησίασε τον 39χρονο υπάλληλο που του είχε κάνει τη σύσταση και τον πυροβόλησε εξ επαφής, προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχές αλλα οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το www.gargalianoionline.gr παραδόθηκε στο Α.Τ. Τριφυλίας.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος δυσανασχέτησε από την «κακή εξυπηρέτηση» που είχε κατά την παραμονή του στο κατάστημα.

(Φωτογραφία: tharrosnews.gr)

Πηγή:newpost.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr