ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣοφία Παυλίδου: Θέλω να πηγαίνει καλά ο Χρήστος Φερεντίνος, είναι ο πατέρας των παιδιών μου

Σοφία Παυλίδου: Θέλω να πηγαίνει καλά ο Χρήστος Φερεντίνος, είναι ο πατέρας των παιδιών μου

Σοφία Παυλίδου: Θέλω να πηγαίνει καλά ο Χρήστος Φερεντίνος, είναι ο πατέρας των παιδιών μου

“Με τον Χρήστο Φερεντίνο είμαστε φίλοι, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα” σημείωσε η Σοφία Παυλίδου.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησε την Σοφία Παυλίδου στην γοτθική συνοικία της πανέμορφης Βαρκελώνης με αφορμή την συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του Διονύση Μακρή, και μίλησαν αρχικά για τις διατροφικές επιλογές της, την στάση ζωής της και τη σχέση της με τον πρώην σύζυγός της, Χρήστο Φερεντίνο, όπως αναφέρει το newsit.gr

«Όταν ήμουν καστανή, έμοιαζα περισσότερο με Ισπανίδα. Ο χρόνος, μού έχει συμπεριφερθεί πολύ ωραία. Είμαι vegetarian 14 χρόνια δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη το κρέας», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά μου είναι η ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή. Τα πρωινά, που τα παιδιά πήγαιναν σχολείο λέγαμε τα νέα μας, τους ξυπνούσα τραγουδώντας.

Ήμουν η κλασική Ελληνίδα μαμά, είχα ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου και χαίρομαι για αυτό», δήλωσε σχετικά με τα παιδιά της.

Για την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, η Σοφία Παυλίδου σχολίασε: «Με τον Χρήστο Φερεντίνο είμαστε φίλοι, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα.

Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Εύχομαι «καλό κουράγιο» στον Χρήστο Φερεντίνο για την μεταγραφή του στον ΣΚΑΙ. Ο κόσμος αγαπάει τον Χρήστο Φερεντίνο. Θέλω να πάει καλά είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

Χρηστίδου για τη δικαστική διαμάχη με τον Μαραντίνη: «Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ