ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΣκρέκας: Το φυσικό αέριο στη Δυτική Ελλάδα υπηρετεί την περιφερειακή ανάπτυξη

Σκρέκας: Το φυσικό αέριο στη Δυτική Ελλάδα υπηρετεί την περιφερειακή ανάπτυξη

Σκρέκας: Το φυσικό αέριο στη Δυτική Ελλάδα υπηρετεί την περιφερειακή ανάπτυξη

Σκρέκας: Το φυσικό αέριο στη Δυτική Ελλάδα υπηρετεί την περιφερειακή ανάπτυξη

Με αφορμή τη δημοπράτηση από την ΔΕΔΑ των έργων για την έλευση του φυσικού αερίου στη Δυτική Ελλάδα, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι η εξέλιξη σηματοδοτεί την περιφερειακή ανάπτυξη.

«Η δημοπράτηση των έργων για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στη Δυτική Ελλάδα, αποτελεί σημαντικό βήμα για την περιφερειακή ανάπτυξη και την επίτευξη των φιλόδοξων κλιματικών στόχων της χώρας.

Σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΔΕΔΑ ξεπεράσαμε σημαντικά προβλήματα για να ξεκινήσει η υλοποίηση αυτής της εμβληματικής επένδυσης με την οποία θα αποκτήσουν πρόσβαση στο φυσικό αέριο έως το τέλος του 2023 χιλιάδες καταναλωτές στις πόλεις της Πάτρας, του Πύργου και του Αγρινίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Σκρέκας και πρόσθεσε:

«Η ανάπτυξη των υποδομών φυσικού αερίου σε όλη τη χώρα αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησής μας, καθώς πρόκειται για επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα μειώσουν το ενεργειακό κόστος για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

16% πάνω το ΑΕΠ, μόνο 2% κάτω η ανεργία…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ