ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣκορδά: “Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην πρωινή ζώνη, δεν αποφασίζω όμως μόνο εγώ”

Σκορδά: “Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην πρωινή ζώνη, δεν αποφασίζω όμως μόνο εγώ”

Σκορδά: “Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην πρωινή ζώνη, δεν αποφασίζω όμως μόνο εγώ”

Την Φαίη Σκορδά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. Μέσα σε όλα, η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο τις φουρτούνες και το τηλεοπτικό της μέλλον!

Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα θυσίαζα ποτέ αυτό που είμαι για τα νούμερα τηλεθέασης. Όταν κάνεις καθημερινό για πάρα πολλά χρόνια είσαι ο εαυτός σου. Δεν γίνεται να μην βγει ο εαυτός σου. Παρότι ακολουθείς κάποιους τηλεοπτικούς κανόνες, παρότι δεν είσαι μόνος αλλά είσαι σε ένα κανάλι που πρέπει να σέβεσαι γιατί δεν είναι ο τηλεοπτικός αέρας δικός μας, παρότι είσαι συνεργάτης και όλοι μαζί είστε μια ομάδα όπου βγαίνει το πρόσημο θετικό ή αρνητικό της ομάδας κάθε φορά γιατί είναι κάτι ζωντανό οι τηλεοπτικές εκπομπές, είμαι εγώ».

«Λένε ότι η καλή καπετάνισσα φαίνεται στις φουρτούνες. Εσύ πως τις διαχειρίζεσαι;» αναρωτήθηκε ο ρεπόρτερ για να αποκριθεί η Φαίη Σκορδά ως εξής. «Με χαμόγελο και ψυχραιμία και στηρίζοντας τους συνεργάτες μου».

«Δεν είναι η πρώτη φορά, κι άλλες χρονιές έχουν συζητηθεί συμβόλαια και νωρίς. Τυχαίνει αναλόγως με το πότε λήγουν κάποια τηλεοπτικά συμβόλαια. Προτεραιότητα για μένα έχει το κανάλι στο οποίο εργάζομαι. Εμένα μου αρέσει το πρωινό, είτε ξεκινάει στις 10 είτε ξεκινάει στις 12 παρά και αυτό ξέρω να κάνω όλα τα χρόνια. Μια εκπομπή που έχει μια γυναικεία φυσιογνωμία» συμπλήρωσε, επίσης, η Φαίη Σκορδά στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

«Η ζώνη η πρωινή καθαρά, το 10 -1, σου λείπει; Σε βλέπεις να επιστρέφεις ξανά σε αυτή τη ζώνη;» ρώτησε, τέλος, ο δημοσιογράφος για να απαντήσει με χαμόγελο η Φαίη Σκορδά πως «ναι, δεν αποφασίζω όμως μόνο εγώ. Θα το ήθελα πολύ».

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ