ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΣκληρή ανακοίνωση του Προέδρου της Δόξας Καινουρίου κατά της διαιτησίας

Σκληρή ανακοίνωση του Προέδρου της Δόξας Καινουρίου κατά της διαιτησίας

Σκληρή ανακοίνωση του Προέδρου της Δόξας Καινουρίου κατά της διαιτησίας

Ανακοίνωση προέδρου Δόξας Καινουργίου, Ανδρέα Ευθυμίου.

“Είναι κακό να μη σεβόμαστε τον κόπο και τα χρήματα από κάποιους κύριοι όλων εσάς που ασχολείστε με το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του νομού μας. Είναι η πρώτη φορά που βγάζει ανακοίνωση ο ΠΑΟ Δόξα Καινούργιου για την διαιτησία και αυτό γιατί δεν πάει άλλο.

Χθες είδαμε όλοι όσοι ήμασταν εκεί ότι ο κύριος Καραβασίλης είδε μία κόκκινη κάρτα, που την είδε μονό αυτός, η οποία δόθηκε στο 70′ όταν εμείς είχαμε ήδη 2 δοκάρια, ευκαιρίες και ελέγχαμε το παιχνίδι. αυτό θα πρεπε όμως να αλλάξει και το κατάφερε στο έπακρο ….

Εμείς δε σας λέμε για την πρώτη κίτρινη κάρτα που δεν ήταν πουθενά άλλα ακόμη και για τη δεύτερη …

Ο παίκτης μας έκανε ένα φάουλ έξω από την περιοχή, δεν έκοψε καμία αντεπίθεση, κανένα σκληρό μαρκάρισμα, άπλα έκανε ένα φάουλ. όταν οι παίκτες του Δοκιμίου άλλαζαν  τη μπάλα έκτος περιοχής ο κ. Καραβασίλης αυτό το είδε σαν ένα μαρκάρισμα και αποβολή του παίκτη μας.

Θεωρώ, λόγω που γνωρίζουμε και εμείς λίγο ,όσο ξέρει βασικά ο κάθε ένας από μπάλα, ότι παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι κάποιο άλλο άθλημα που απαγορεύεται να ακουμπήσουμε τον αντίπαλο.

Είναι η δεύτερη φορά που γίνετε αυτό φέτος όπως και στον Αστακό, άπλα να ξέρετε ότι θα είναι και η τελευταία.

Δεν ξαναδεχόμαστε λάθη από κανέναν.

Όπως εμείς κάνουμε τη δουλεία μας για να έχουν και αυτοί τη δουλεία τους, έτσι και αυτοί να κάνουν σωστά τη δίκη τους γιατί αν ήταν σωστός στο 35′ σε χτύπημα του Κοντοπάνου στον Τζωρτζοπουλο, μπροστά στο διαιτητή και τον επόπτη, με το χέρι του στο πρόσωπο θα έπρεπε να είχε αποβληθεί.

Λυπάμαι άλλα έπρεπε όλα αυτά να ειπωθούν και οποίος έχει αντίρρηση για όλα αυτά που λέμε ενώ ήταν στο γήπεδο να μας διαψεύσει, γιατί η κάμερα του Αχελώου δεν μας κάνει την τιμή φέτος για να τα βλέπουν όλοι αυτά που λέμε …

Ούτε εμείς όμως θα την δεχτούμε σε κανένα παιχνίδι εντός έδρας μας.

kainourgiopress.gr 

1.530 μαθητές του Αγρινίου στο πρόγραμμα κολύμβησης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr