ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣκίζει η Ναύπακτος ως εναλλακτική λύση στον τουρισμό

Σκίζει η Ναύπακτος ως εναλλακτική λύση στον τουρισμό

Σκίζει η Ναύπακτος ως εναλλακτική λύση στον τουρισμό

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, λόγω κόστους στις μετακινήσεις, όλο και περισσότερο ευνοημένοι προκύπτουν οι τουριστικοί και ταξιδιωτικοί προορισμοί που είναι σε κοντινές αποστάσεις από τα αστικά κέντρα της χώρας. Σε αυτό το μήκος κύματος η Ναύπακτος ίσως είναι από τους πιο ευνοημένους προορισμούς καθώς στο σύνολο των τριημέρων της φετινής σεζόν με πολύ υψηλές πληρότητες στο σύνολο των «αποδράσεων» από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η έλευση κρουαζιερόπλοιου το προηγούμενο διάστημα υπήρξε γεγονός για την τουριστική βιομηχανία της περιοχής και η Ναύπακτος τις ημέρες της Πρωτομαγιάς είχε 89 κατοικίες εγγεγραμμένες στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης ενώ πλέον διαθέτει 170, καταγράφοντας αύξηση των εγγραφών νέων ακινήτων κατά 91,01%!
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ναύπακτος είναι ένα προνομιακό μέρος, ότι είναι τόσο όμορφη που δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να έχει οφέλη, συν ότι τα τελευταία χρόνια αναβαθμίστηκε από την Γέφυρα.

Από την άλλη είναι μικρή, με πεπερασμένες δυνατότητες και πολλές ελλείψεις. Και θα μπορούσε να πει κανείς ότι γκρινιάζει λιγότερο, επαφίεται λιγότερο στο πόσους δημοσίους υπαλλήλους θα φιλοξενεί και ασχολείται περισσότερο με την προβολή και την εμπορικότητά της.
Ίσως πρέπει να παραδειγματίσει μερικούς, ονόματα να μην λέμε.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Έξι εκατομμύρια για αγροτική οδοποιία στον Δήμο Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ