ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΣκιάθος: Η θάλασσα ξέβρασε κοκαϊνη – Τα έχασαν οι εθελοντές την ώρα που καθάριζαν την παραλία

Σκιάθος: Η θάλασσα ξέβρασε κοκαϊνη – Τα έχασαν οι εθελοντές την ώρα που καθάριζαν την παραλία

Σκιάθος: Η θάλασσα ξέβρασε κοκαϊνη – Τα έχασαν οι εθελοντές την ώρα που καθάριζαν την παραλία

Η κοκαϊνη ξεβράστηκε στην ακτή και αρχικά οι εθελοντές που καθάριζαν υπέθεσαν πως είχαν να κάνουν με σκουπίδια. Σε εξέλιξη οι έρευνες του λιμενικού…

Σε εξέλιξη βρίσκεται εισαγγελική έρευνα μετά τον εντοπισμό δυο πακέτων που βρήκαν εθελοντές όταν καθάριζαν την ακτή Αγιος Παντελεήμονας στη Σκιάθο, τα οποία περιείχαν 2 κιλά και 400 γραμμάρια κοκαΐνης. Τα δυο πακέτα ήταν τυλιγμένα με μονωτική ταινία και αρχικά η μια ομάδα των εθελοντών πέταξε το ένα πακέτο στα σκουπίδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά οι εθελοντές παρέδωσαν τη μια συσκευασία στο Λιμεναρχείο και πέταξαν τη δεύτερη σε κάδο σκουπιδιών. Παράλληλα είπαν τι ακριβώς έγινε και έτσι ακολούθησε η περισυλλογή και της δεύτερης συσκευασίας, οι οποίες στάλθηκαν στο χημείο για ανάλυση, που αποφάνθηκε ότι επρόκειτο για κοκαΐνη.

Οι πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι άγνωστο παραμένει αν τα δυο πακέτα των ναρκωτικών αφέθηκαν στην παραλία για να τα παραλάβουν διακινητές ή πετάχτηκαν στην θάλασσα υπό τον φόβο του εντοπισμού από κάποιο ενδεχόμενο λιμενικό έλεγχο.

newsit.gr

Στις φλόγες τυλίχθηκε φορτηγό στην Νέα Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ