Σιβυλλική δήλωση Κατρίνη από το Αγρίνιο για την Περιφέρεια

Σιβυλλική δήλωση Κατρίνη από το Αγρίνιο για την Περιφέρεια Αυτή τη στιγμή στο στόχαστρο των κομμάτων υπάρχουν μόνο οι επικείμενες εθνικές εκλογές. Πόσο μάλλον για το ΠΑΣΟΚ που έχει εκπεφρασμένο στόχο να διπλασιάσει τα ποσοστά του.

Σιβυλλική δήλωση Κατρίνη από το Αγρίνιο για την Περιφέρεια

Σιβυλλική δήλωση Κατρίνη από το Αγρίνιο για την Περιφέρεια

Αυτή τη στιγμή στο στόχαστρο των κομμάτων υπάρχουν μόνο οι επικείμενες εθνικές εκλογές. Πόσο μάλλον για το ΠΑΣΟΚ που έχει εκπεφρασμένο στόχο να διπλασιάσει τα ποσοστά του. Συζήτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και μάλιστα στο προσκήνιο δεν γίνεται, παρασκηνιακά όμως συζητιούνται διάφορα.

Ο Μιχάλης Κατρίνης, που βρέθηκε στο Αγρίνιο για να κόψει την πίτα του ΠΑΣΟΚ, έκανε μεταξύ άλλων μια δήλωση που αν δεν σιγοντάρει, σίγουρα διατηρεί τα σενάρια που τον θέλουν να είναι αυτός ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Αφού είπε τα τετριμμένα που λένε όλοι, για την προικισμένη και αδικημένη Αιτωλοακαρνανία, πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλές προοπτικές για την περιοχή και «θα πρέπει η περιφερειακή αυτοδιοίκηση να αναπτύξει έναν πιο γρήγορο βηματισμό και να δείξει ένα πιο διεκδικητικό χαρακτήρα σε σχέση με το κεντρικό κράτος».

Με όχι αιχμηρό τρόπο, αλλά με την φράση η Περιφέρεια να γίνει πιο διεκδικητική ο βουλευτής Ηλείας Μ. Κατρίνης μας άφησε να καταλάβουμε πως όταν απεμπλακεί από τα καθήκοντα που έχει τώρα ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, ίσως να τον δούμε απέναντι από το Νεκτάριο Φαρμάκη.

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Δουλευόμαστε μεταξύ μας για τις κυρώσεις στους Ρώσους;