Σίσσυ Χρηστίδου: “Η Ναταλία Γερμανού φαντάζομαι θα αλλάξει και τη δομή της εκπομπής της τώρα”

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο Fay’s Time και τη Σοφία Ραφτοπούλου και μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους, ενώ σχολίασε και…

xristidou-1

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο Fay’s Time και τη Σοφία Ραφτοπούλου και μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους, ενώ σχολίασε και τη θέση που πήρε για το θέμα η Ναταλία Γερμανού.

Αρχικά, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος, οι χαρακτηρισμοί, οι λέξεις που χρησιμοποίησε. Παρόλο που ήταν χαμογελαστός. Αυτό ήταν που θεώρησα άστοχο. Θα μπορούσε να μη μιλήσει στις κάμερες, ο καθένας έχει δικαίωμα να μη μιλήσει και εγώ θα μπορούσα τώρα να μη μιλήσω. Οι χαρακτηρισμοί είναι ένα άλλο επίπεδο και θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που προάγει πολιτισμό, όπως ο Γιώργος Νταλάρας θα έπρεπε να φέρεται με τον αντίστοιχο πολιτισμό, ειδικά σε νέα παιδιά».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη Ναταλία Γερμανού, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε τα εξής: «Αυτό που είπε, το άκουσα γενναίο. Φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της τώρα. Ίσως έκανε μια αυτοκριτική μέσα σε αυτό και ένιωσε έτσι, γιατί ήταν και δικοί της ρεπόρτερ εκεί. Οπότε φαντάζομαι στο πλαίσιο της αυτοκριτικής, μπορεί να θεωρεί ότι γίνονται λάθος κάποια πράγματα, μπορεί να μην έχει και τον έλεγχο του περιεχομένου. Πολλές φορές την έχω ακούσει να διαφωνεί με τον αρχισυντάκτη της στον αέρα. Καταλαβαίνω ότι κάνοντας την αυτοκριτική της και συμφωνώντας με τον Γιώργο Νταλάρα είναι κάτι που ενδεχομένως δεν θα θελήσουν να συνεχίσουν να κάνουν. Το βρίσκω πολύ γενναίο».

Καταλήγοντας, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά για τον Νίκο Συρίγο: «Όταν ο Νίκος Συρίγος κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει πεσίματα».

Πηγή: zappit.gr