ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣύσκεψη της Κ.Ο. Κατασκευών του Κ.Κ.Ε.

Σύσκεψη της Κ.Ο. Κατασκευών του Κ.Κ.Ε.

Σύσκεψη της Κ.Ο. Κατασκευών του Κ.Κ.Ε.

Στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Σύσκεψη της Κ.Ο. Κατασκευών του Κ.Κ.Ε.

Μ. Κατσιγιάννης: «Να δούμε πως θα οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια σε αυτή την επιδρομή που δεν έχει τελειωμό»

 

Σύσκεψη – συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, από τους εργαζομένους του κλάδου των κατασκευών και την αρμόδια Κ.Ο. του Κ.Κ.Ε.

Για τους λόγους της συνάντησης από την Κ.Ο. Κατασκευών του Κ.Κ.Ε. τοποθετήθηκε στην εφημερίδα «Σ», ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής με το Κ.Κ.Ε. κ. Μιχάλης Κατσιγιάννης:

«Η Κομματική Οργάνωση των Κατασκευών του Κ.Κ.Ε. διοργάνωσε αυτή τη σύσκεψη – συζήτηση προκειμένου να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη, ο λαός μας, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και να δούμε πως εμείς θα οργανώσουμε την πάλη μας, ενάντια σε αυτή την επιδρομή που δεν έχει τελειωμό.

Το Κ.Κ.Ε. όλα αυτά τα χρόνια ήταν μπροστά στους αγώνες του λαού και συνέβαλε τόσο μέσα από τη βουλή όσο και μέσα από το κίνημα για να μην περάσουν τα βάρβαρα, αντιλαϊκά μέτρα που επέβαλαν από κοινού η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχουμε μπροστά μας μία εκλογική μάχη, τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου. Χρειάζεται ένα δυνατό Κ.Κ.Ε. την επομένη των εκλογών, προκειμένου να συμβάλει στην οργάνωση της πάλης του λαού και να μη περάσουν αυτά τα μέτρα. Ο λαός έχει πείρα, έχει μνήμη, έχει γνώση. Να την αξιοποιήσει και να στηρίξει στις 25 του μήνα το Κ.Κ.Ε., που είναι η μοναδική δύναμη ελπίδας και εγγύησης για να δει άσπρη μέρα».

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr