ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΣήραγγα Κλόκοβας: Σαν σήμερα το 2016 διανοίχθηκε και το τελευταίο τμήμα (video)

Σήραγγα Κλόκοβας: Σαν σήμερα το 2016 διανοίχθηκε και το τελευταίο τμήμα (video)

Σήραγγα Κλόκοβας: Σαν σήμερα το 2016 διανοίχθηκε και το τελευταίο τμήμα (video)

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα διανοίχθηκε στις 28/6/16 το τελευταίο τμήμα της σήραγγας της Κλόκοβας επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό ένα μοναδικό ρεκόρ,αφού το έργο χρειάστηκε μόλις 14 μήνες για να ολοκληρωθεί σε ένα μήκος περίπου 2.9 Κm.

H τελευταία δυναμίτιδα έπεσε στις 28 Ιουνίου 2016 παρουσία πολλών τότε επισήμων, όπως του γ.γ. του υπουργείου υποδομών κ. Δέδε, του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Κατσιφάρα, της αντιπεριφερειάρχη της π.ε. Αιτωλ/νίας κ. Σταρακά, του αντιπεριφερειάρχη κ. Λύτρα ,των δημάρχων Αγρινίου και Ναυπακτίας κ.κ. Παπαναστασίου και Λουκόπουλου, του αντιπροέδρου της κατασκευάστριας εταιρείας ΤΕΡΝΑ κ. Γουρζή , του γενικός γραμματέας δια βίου μάθησης και νέας γεννιάς κ. Παπαγεωργίου και άλλων υπηρεσιακών και τοπικών παραγόντων.

Το Nafpaktianews ήταν φυσικά εκεί-όπως και σε όλες τις μεγάλες στιγμές που συμβαίνουν στην περιοχή μας αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μαζι ζούμε τις μεγάλες στιγμές-και κατέγραψε μοναδικές εικόνες από την πολύ μεγάλη και ιστορική μέρα τόσο για την πορεία του έργου τότε όσο και ολόκληρης της περιοχής.

Αυτή είναι η μητέρα της Μεσολογγίτισσας Μαρίας Μπακοδήμου (εικόνα)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ