ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικος«Σύνθημα» Ευρώπης από Κωστούλα

«Σύνθημα» Ευρώπης από Κωστούλα

«Σύνθημα» Ευρώπης από Κωστούλα

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού μετά το ματς με τον ΟΦΗ μίλησε στην «NERIT» και βάσει των λεγομένων του στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι πλέον τα play offs και η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ. «Τώρα ο στόχος των πλει οφ είναι εφικτός. Θα το…  παλέψουμε», είπε ο Φώτης Κωστούλας. Είχε πει ακόμα:  «Ευελπιστούσαμε φέτος να είχαμε καλή ομάδα. Θέλαμε να αλλάξουμε το ρόστερ και να γίνει πιο επιθετικό. Περιμένουμε μία πολύ καλή πορεία και μας έχει βγει…  λίγο καλύτερη από ότι περιμέναμε. Νέο στόχο βάζουμε όταν πιάσουμε τον πρώτο μας στόχο, την παραμονή. Είμαστε κοντά. Μετά θα βάλουμε στόχο τα πλέι οφ. Με λίγη τύχη και αν συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια, μπορούμε να φτάσουμε και εκεί».

Ερωτήθηκε και για άλλα θέματα, αναφέροντας για τις μεταγραφές και τον Μαρτίνες: «Έχουμε σταντ μπάι δύο παίκτες κι αν προκύψει πρόταση για τον Μαρτίνες, θα αποκτηθούν». Η άποψή που εξέφρασε για τον Μάκη Χάβο, ήταν: «Κάνει μεγάλη προσπάθεια. Είναι δύο χρόνια μαζί μας κι έχει καταφέρει πολλά πράγματα. Δουλεύει, έχουμε πολύ καλή σχέση και μπορούμε να συνεργαστούμε  για πολύ καιρό». Όσον αφορά την προσέλευση των φιλάθλων… χρύσωσε το χάπι: «Ο κόσμος φέτος σε μέσο όρο είναι περίπου 500 άτομα λιγότερα. Ρίξαμε τις τιμές στα εισιτήρια και περιμέναμε τουλάχιστον να έχουμε τα ίδια άτομα…». Ανένδοτος στο θέμα της «Θύρα 6», επανέλαβε: «Η κερκίδα θα παραμείνει κλειστή, γιατί και πριν από δύο χρόνια είχαμε τα ίδια προβλήματα. Δώσαμε μία προθεσμία να αλλάξουν τα πράγματα και  οι οργανωμένοι είχαν υποσχεθεί πως θα τα τηρήσουν αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει ξανά η κερκίδα». Συμπλήρωσε μάλιστα, για τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές:  «Όταν υπάρχουν τέτοια δείγματα θα πάρουμε μέτρα».

Για το θέμα των στόχων του Παναιτωλικού, ενδεικτική ήταν και η αναφορά του Γιώργου Κούσα, σε δικές του δηλώσεις: « Έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια τώρα. Αν περάσουν αυτά και πάρουμε κάτι μπορούμε να κοιτάζουμε ψηλά…».

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr