ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΣυνέντευξη πρωταγωνιστών

Συνέντευξη πρωταγωνιστών

Συνέντευξη πρωταγωνιστών

 

Το απόγευμα της Δευτέρας σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου έγινε η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου πριν τον  τελικό του  Κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ. Μίλησαν ο πρόεδρος  της Ένωσης Τάκης  Παπαχρήστος, ο πρόεδρος  του Ατρόμητου Αντιρρίου Νίκος Κάκκος,  ο πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας Χρήστος Κουτσομπίνας, οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Χρήστος Πετσίνης (Ατρόμητος) και Σωτήρης Κόκκαλης (Φλόγα) και ο τεχνικός της Φλόγας Νίκος Μιμηγιάννης.

 

Τάκης Παπαχρήστος

«Καταρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους τύπου που βρίσκεστε εδώ, για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του τελικού του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου μεταξύ του Ατρόμητου Αντιρρίου και της Φλόγας Παλαιομάνινας. Θεωρούμε ότι θα είναι για μια ακόμα χρονιά ένας πετυχημένος τελικός μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Αιτωλοακαρνανίας στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα ωραίο παιχνίδι σε ένα πολύ καλό γήπεδο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι πάρα πολύ καλός. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια γιορτή και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».

 

Νίκος Κάκκος

«Θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, όπως είπε και ο πρόεδρος. Ευελπιστώ η ομάδα μου να κατακτήσει το Κύπελλο στην τρίτη συμμετοχή στον τελικό. Το θέλουμε πάρα πολύ και εμείς και τα παιδιά της ομάδας. Ελπίζω και πρέπει οι φίλαθλοί μας να είναι κόσμιοι στο γήπεδο και να συμπεριφερθούν πολύ καλά. Το τονίζω αυτό, γιατί είχαμε κάποια θέματα. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, ας κερδίσει ο καλύτερος. Από τη στιγμή που προέκυψε θέμα με το γήπεδο του Παναιτωλικού, μιλήσαμε και είπαμε ότι είναι καλύτερο να μη γίνει στο πλαστικό. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο γήπεδο, πιστεύω ότι το γήπεδο της Ναυπάκτου έχει όλες τις προϋποθέσεις.  Πιστεύω θα κριθεί στο πάθος των παικτών. Ευελπιστώ να το έχουμε εμείς σε ένα παιχνίδι, στο οποίο έχουμε επικεντρωθεί μετά τον ημιτελικό».

 

Χρήστος Κουτσομπίνας

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Από την πλευρά μας είναι η πρώτη φορά σε τελικό, είμαστε μια νέα ομάδα και είναι μια καινούρια εμπειρία. Θέλουμε το Κύπελλο. Πιστεύω θα γίνει ένας ήσυχος τελικός, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες της Α΄ Κατηγορίας και το Αντίρριο είναι μια ιστορική ομάδα. Να το ευχαριστηθούμε όλοι. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Από εμάς δεν υπήρχε πρόβλημα για το γήπεδο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ΕΠΣΝΑ και τους αρμόδιους. Οι δύο ομάδες θέλανε να παίξουν στο γήπεδο του Παναιτωλικού, αλλά υπήρχε συγκεκριμένο πρόβλημα. Η επόμενη καλύτερη επιλογή ήταν το γήπεδο της Ναυπάκτου. Οι φίλαθλοι της Παλαιομάνινας θα έρθουν. Μπορεί να μην ξαναπάμε σε τελικό. Θα πάμε σε καλύτερο γήπεδο συνολικά. Αν υπήρχε του Παναιτωλικού θα ήταν καλύτερο για το πρεστίζ όλων συνολικά».

 

Χρήστος Πετσίνης

«Πιστεύω θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος. Εμείς και εγώ προσωπικά είμαστε τρίτη φορά στον τελικό. Τις δύο προηγούμενες δεν καταφέραμε να το κατακτήσουμε, ας είναι η τρίτη και τυχερή.  Παίξαμε πρόσφατα (με την Φλόγα) και νομίζω είμαστε ισοδύναμες ομάδες. Δεν πιστεύω ότι μια ομάδα υπερτερεί σε κάτι».

 

Σωτήρης  Κόκκαλης

«Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο. Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα και σεβόμαστε τον αντίπαλο που τα τελευταία δέκα χρόνια είναι σε υψηλό επίπεδο στην Α΄ Κατηγορία. Θα μπούμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το κύπελλο. Ελπίζω να γίνει ένας καλός τελικός».

 

Νίκος Μιμηγιάννης

«Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο των ικανοτήτων των δύο ομάδων και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Είναι διαφορετικό από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, πρέπει να είναι γιορτή και πρέπει να δείξουμε ότι είναι υψηλό το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Αιτωλοακαρνανία. ΔεΝ  θα μοιάζει με το παιχνίδι του πρωταθλήματος και από πλευράς ψυχολογίας και από πλευράς τακτικής. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί. Οι πιθανότητες είναι 50 – 50. Το παρελθόν σε τελικούς και στην Αιτωλοακαρνανία και συνολικά δείχνει ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί. Είναι δύο καλές ομάδες και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες».

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr