ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣυνεχίζει τις περιοδείες του ο Παύλος Μοσχολιός

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Παύλος Μοσχολιός

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Παύλος Μοσχολιός

Συνεχίζοντας τις επαφές του με πολίτες ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» μίλησε χθες, Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο, όπου έλαβε χώρα εκδήλωση του «Κινήματος».

Ο κ. Μοσχολιός αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στην «όμορφη, αλλά δύσκολη», όπως την περιέγραψε, προσπάθεια, που καταβάλλουν όλοι, υποψήφιοι, μέλη, φίλοι του «Κινήματος», προκειμένου «να εκπληρωθεί το όραμά μας για ένα σύγχρονο, αξιοκρατικό και προοδευτικό κράτος, που θα δώσει βάση στην παραγωγική δραστηριότητα». 

Παράλληλα, ο κ. Μοσχολιός υπερτόνισε την αναγκαιότητα δημιουργίας του «Κινήματος», καθώς όπως είπε, «το Κίνημα για μας είναι λύτρωση», ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στον «πόλεμο» που δέχεται το νεοσύστατο κόμμα και ο Γιώργος Παπανδρέου προσωπικά από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα συμφέροντα, παραλληλίζοντας τον με τον πόλεμο που δέχθηκε το 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, όταν δημιουργούσε το ΠΑΣΟΚ.

Εξάλλου, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας χαρακτήρισε «ελπιδοφόρο» το γεγονός, ότι συμμετέχουν νέοι άνθρωποι στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος στο νομό, καθώς «αυτοί θα πάρουν στα χέρια τους το Κίνημα και θα προχωρήσουν στο μέλλον». «Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο- ομάδα, προχωράμε ενωμένοι, όλοι μαζί, περήφανοι που εκπροσωπούμε ένα Κίνημα αρχών και αξιών», κατέληξε ο κ. Μοσχολιός.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr