ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας για τις Υ.Δ.Ε. – Σχεδιαγράμματα  ΔΕΔΔΗΕ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας για τις Υ.Δ.Ε. – Σχεδιαγράμματα  ΔΕΔΔΗΕ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας για τις Υ.Δ.Ε. – Σχεδιαγράμματα  ΔΕΔΔΗΕ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Λόγω  έξαρσης της ζήτησης Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου Υ.Δ.Ε. (Σχεδιαγράμματα ΔΕΔΔΗΕ) από τους καταναλωτές για διάφορες ενέργειες  συσχετισμένες με τον ΔΕΔΔΗΕ (αλλαγή ονόματος, κοινωνικό τιμολόγιο, επανασυνδέσεις κτλ) υπάρχει μία σχετική σύγχυση και παραπληροφόρηση των καταναλωτών σχετικά με την κοστολόγηση αυτών.

Καταρχήν σας  ξεκαθαρίζουμε ότι κακώς υπάρχει μια εσφαλμένη εντύπωση του καταναλωτικού κοινού ότι το σωματείο εισπράττει χρήματα για την θεώρηση Υ.Δ.Ε.  πράγμα που είναι εντελώς ψευδές.

Στο σωματείο αντιθέτως η Υ.Δ.Ε. θεωρείται (ατελώς) μόνο για το γνήσιο της υπογραφής  του εκάστοτε ηλεκτρολόγου/εγκαταστάτη (μέλος του σωματείου) με την φυσική του παρουσία, γεγονός που στηρίζει την νομιμότητα και την ενεργή επαγγελματική κατάσταση του κάθε μέλους.

Η έκδοση Υ.Δ.Ε. αποτελεί μια σειρά ηλεκτρολογικών εργασιών, μετρήσεων και ελέγχων του  εκάστοτε ακινήτου από τον ηλεκτρολόγο – εγκαταστάτη και κοστολογείται από τον ίδιο τον ηλεκτρολόγο κατά την κρίση του.

Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας: Ξεκινάει το έργο «Αγροτική Οδοποιία Βαρκού προς Μέγα Κάμπο Αετού

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ