ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο«Συμπαραστάτης» ο Κώστας Χειμώνας

«Συμπαραστάτης» ο Κώστας Χειμώνας

«Συμπαραστάτης» ο Κώστας Χειμώνας

Εκλέχτηκε ο κ Κώστας Χειμώνας ως «Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης» στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Ο κ Χειμώνας, αποτέλεσε πρόταση της δημοτικής αρχής και εκλέχθηκε οριακά με την υποστήριξη της παράταξης του κ Παπαναστασίου και του κ Μοσχολιού. Οι ψήφοι που έλαβε ήταν 30 και γι αυτό η εκλογή του θεωρείται οριακή, αφού κατά την διαδικασία απαιτείται η πλειοψηφία των δύο τρίτων του σαρανταμελούς δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αγρινίου. Εκ των 43 δημοτικών συμβούλων που συμμετείχαν στην ψηφοφορία υπήρξαν δύο λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Οι συνυποψήφιοι του κ Χειμώνα ήταν έξι άτομα . Κατά το δημοτικό συμβούλιο τοποθετήθηκαν σχετικά με την υποψηφιότητά τους η κα Βασιλική Παναγιωτοπούλου , Νικόλαος Στουραΐτης καθώς επίσης και ο κ Χειμώνας.

Ο νεοεκλεγείς «Συμπαραστάτης του Δημότη κα της Επιχείρησης» κ Κώστας Χειμώνας γεννήθηκε στο Παναιτώλιο το 1951 όπου τελείωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Εργάσθηκε ως υπάλληλος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου και ακολούθως ως Προϊστάμενος προμηθευτικών εργασιών στην ίδια Υπηρεσία. Στη συνέχεια κατόπιν εξετάσεων διορίστηκε στο Πρωτοδικείο Αγρινίου όπου σήμερα υπηρετεί ως προϊστάμενος της γραμματείας της Εισαγγελίας Αγρινίου.
Υπηρέτησε στη Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Σταδίου και υπήρξε εκλεγείς Γενικός Γραμματέας της ΤΕ ΣΕΓΑΣ (κλασσικός αθλητισμός) Δυτικής Στερεάς .Τον αθλητισμό όμως τον υπηρέτησε και ως  ποδοσφαιριστής και παράγων του Ολυμπιακού Παναιτωλίου.
Διατέλεσε πρόεδρος στον παιδικό σταθμό Παναιτωλίου και πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου.
Υπήρξε επίσης τακτικός αρθρογράφος στον τοπικό τύπο και παραγωγός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.
Δίδαξε Κοινωνιολογία στις σχολές ΦΥΤΙΛΑ και διοικητικό δίκαιο στους νεοδιορισθέντες αγροφύλακες.
Σήμερα είναι Διευθυντής στη Γραμματεία του Πρωτοδικείου Αγρινίου.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr