ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣυμμετείχαν σε ένα ψηφοδέλτιο συνδικαλιστές της Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ

Συμμετείχαν σε ένα ψηφοδέλτιο συνδικαλιστές της Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ

Συμμετείχαν σε ένα ψηφοδέλτιο συνδικαλιστές της Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ

ψηφοδέλτια που υπήρχαν ήταν 3. Ένα του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ), ένα της Αριστερής Συσπείρωσης Υγειονομικών (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και αυτό που συμμετείχαν μαζί οι συνδικαλιστές της Ν.Δ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Από την παράταξη του ΠΑΜΕ εκλέχθηκε η κα Ιωάννα Τσιάκαλου, από την παράταξη της Αριστερής Συσπείρωσης Υγειονομικών εκλέχτηκαν και οι δύο υποψήφιοι, ο κ Στέλιος Μερμίγκης και η κα Βάσω Αλεξανδρή, ενώ από την παράταξη που σαφώς επικράτησε αφού διέθετε συνδικαλιστές της Ν.Δ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ «βγήκαν» ο κ Βαγγέλης Ζιώγας, η κα Κων/να Αργυρίου, ο κ Ανδρέας Γούλας, ο κ Δημήτρης Τσιάντας, ο κ Νίκος Λιάτσος, και ο κ Βαγγέλης Παπασπύρος.

Οι αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν για την ΠΟΕΔΥΝ από την παράταξη του ΠΑΜΕ είναι ο κ Δημήτρης Πέτρου, από την Αριστερή Συσπείρωση Υγειονομικών ο κ Στέλιος Μερμίγκης και από την νικηφόρα παράταξη ο κ Βαγγέλης Ζιώγας, ο κ Δημήτρης Τσάντας και ο Νίκος Λιάτσος. Ευελπιστούμε η συμπόρευση αυτή να αφορά των μελών των 3 κομμάτων να αφορά την σωτηρία του νοσοκομείου.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ