ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΣήμερα η κηδεία του 91χρονου στο Χαλκιόπουλο

Σήμερα η κηδεία του 91χρονου στο Χαλκιόπουλο

Σήμερα η κηδεία του 91χρονου στο Χαλκιόπουλο

Σήμερα 22 Ιανουαρίου στις 13:00 θα γίνει η κηδεία του ηλικιωμένου άνδρα που δέθηκε και φιμώθηκε από τους δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι του. Η σύζυγος του νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ενώ οι τρεις φερόμενοι ως δράστες που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς οδηγήθηκαν στις φυλακές μετά την απολογίες τους στον ανακριτή.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ακαρνανίας που έχουν αναλάβει ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση περιμένουν εντός των επόμενων ημερών τα αποτελέσματα των ευρημάτων που έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ.

Παρότι οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο γειτόνων και του ανιψιού των ηλικιωμένων που συνελήφθησαν αναφέρουν ότι έχουν αποδομήσει την κατάθεση, οι διωκτικές αρχές αναφέρουν ότι ο ένας εκ των τριών δραστών ομολόγησε αρχικά τις πράξεις τόσο τις δικές του, όσο και των συνεργών του, ωστόσο στη συνέχεια πήρε την προφορική του κατάθεση πίσω. Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς αρχικά, πήραν από το σπίτι των ηλικιωμένων ένα πακέτο με χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο σπίτι, εκτός από τα χρήματα που φέρεται να πήραν οι δράστες, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ένα πόσο της τάξης των 13.750 ευρώ. Τα 11.900 ευρώ ήταν στο πρώτο συρτάρι ενός κομοδίνου, ενώ τα υπόλοιπα 1.850 ευρώ σε κάποιο άλλο χώρο του σπιτιού.

Τόσο το ποσό που άρπαξαν οι δράστες όσο και αυτά που άφησαν στο σπίτι ήταν σε δεσμίδες χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ και προέρχονταν από τις συντάξεις των ηλικιωμένων, οι οποίες στην περιοχή δίνονται από τους ταχυδρόμους κι όχι με την καταβολή τους σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Πηγή:e-maistros.gr

Χαλκιόπουλο: Το ζευγάρι των ηλικιωμένων πριν τη φονική ληστεία(Video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr