ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ σημαντικότερη επιβράβευση για τον Π. Παπαδόπουλο

Η σημαντικότερη επιβράβευση για τον Π. Παπαδόπουλο

Η σημαντικότερη επιβράβευση για τον Π. Παπαδόπουλο

Η σημαντικότερη επιβράβευση για τον Π. Παπαδόπουλο

Φορείς, αυτοδιοικητικοί παράγοντες της περιοχής, αλλά και απλοί πολίτες εναντιώθηκαν στην αντικατάσταση του Πάνου Παπαδόπουλου από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, με το σκεπτικό ότι η θητεία του κρίνεται ως άκρως επιτυχημένη.

Η επιβράβευση για τον Π. Παπαδόπουλο μάλλον είναι τα θερμά λόγια με τα οποία έχουν εκφραστεί για το έργο του αρκετοί απλοί πολίτες.

Ίσως όμως η σημαντικότερη επιβράβευση είναι αυτή των ανθρώπων της Υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, η οποία “σηκώνει” εδώ και 1,5 χρόνο το μεγαλύτερο βάρος αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

«Η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια με τον κ. Παπαδόπουλο, ως Διοικητή του Νοσοκομείου, υπήρξε άψογη και αποτελεσματική, που είχε ως συνέπεια να αναβαθμιστούν σε μεγάλο βαθμό οι παρεχόμενες ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας, πράγμα ιδιαίτερα αξιοζήλευτο για ένα Νοσοκομείο της κλίμακας του Μεσολογγίου» ανέφερε ο Δ. Καρατζογιάννης και εκτίμησε ότι η απομάκρυνσή του θα έχει απρόβλεπτες παρενέργειες εν μέσω έξαρσης της πανδημίας και λειτουργίας στο Νοσοκομείο ενός πρότυπου Εμβολιαστικού Κέντρου.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο επίλογος του Παπαδόπουλου με την επίλυση του σημαντικότερου προβλήματος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr