Σημαντική διάκριση για το 2ο Λύκειο Ναυπάκτου

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, σε εκδήλωση που έγινε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στα πλαίσια του προγράμματος της Eurobank «Η μεγάλη στιγμή για την παιδεία», βραβεύτηκε ο αριστούχος μαθητής  του 2ου Λυκείου Ναυπάκτου Κούρογλου Κωνσταντίνος του Γεωργίου και της Μαρίας, ο οποίος εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Πατρών με το υψηλότερο σύνολο μορίων, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σχολικού έτους 2018-2019, μεταξύ όλων των υποψηφίων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Εξαιτίας της πρωτιάς του Κωνσταντίνου και της κατάκτησης της κορυφής τιμήθηκε και το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου από το οποίο αποφοίτησε.

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 και οι επιτυχίες των μαθητών του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου, με αποκορύφωμα τη βράβευση του Κούρογλου Κωνσταντίνου, αποδεικνύουν το άριστο σχολικό κλίμα που υπάρχει στο 2ο Λύκειο, απαραίτητο για την αποτελεσματική εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους καθηγητές και το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας.

Ο Διευθυντής κ. Πιτσιάκκας Πέτρος και οι καθηγητές του σχολείου συγχαίρουν τον Κούρογλου Κωνσταντίνο και τους γονείς του, όχι μόνο για την επίδοση του, αλλά και για το εξαίρετο ήθος του και του εύχονται καλές σπουδές, κάθε επιτυχία στη ζωή του και να πορεύεται «πάντα μπροστά, πάντα ψηλά, με την καρδιά να κοιτάζει στον ουρανό και τα πόδια να πατάνε στη γη»

nafpaktianews.gr

Αναστολή Κατάληψης τμήματος ΔΠΠΝΤ