Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο στην Αιτωλοακαρνανία- 4 συλλήψεις

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στην Αιτωλοακαρνανία αρχικά με την σύλληψη ενός 52χρονου το πρωί της Παρασκευής 12 Μαΐου αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου. Η σύλληψη έγινε στο Αγρίνιο διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για φυλάκιση ενός έτους για παράβαση Υγειονομικών Διατάξεων.

astynomia

Πλούσιο σε συλλήψεις το αστυνομικό δελτίο στην Αιτωλοακαρνανία, αρχικά ενός 52χρονου το πρωί της Παρασκευής 12 Μαΐου αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου. Η σύλληψη έγινε στο Αγρίνιο διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για φυλάκιση ενός έτους για παράβαση Υγειονομικών Διατάξεων.

Το βράδυ της Παρασκευής σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό έγιναν δυο συλλήψεις από αστυνομικούς της  Τροχαίας Μεσολογγίου διότι ένας ενήλικας κι ένας 16χρονος οδηγούσαν αυτοκίνητα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Τέλος τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ιόνια Οδό συνελήφθη ένας 23χρονος άνδρας διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 4,4 γραμμάρια κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα κάνναβης. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου.

 

 

 

Κωνσταντόπουλος: Μετά τις εκλογές θα ζητήσουμε εξεταστική για τις παρακολουθήσεις