ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα Νεα10 συλλήψεις σε Αγρίνιο και Βόνιτσα κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης

10 συλλήψεις σε Αγρίνιο και Βόνιτσα κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης

10 συλλήψεις σε Αγρίνιο και Βόνιτσα κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης

Δέκα συλλήψεις καταγράφει το σημερινό αστυνομικό δελτίο της περιοχής, σε Αγρίνιο και Βόνιτσα, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, για διάφορες παραβάσεις του ποινικού κώδικα.

Στο Αγρίνιο, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ηλικιωμένου, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν αυτοσχέδια τσιγάρα, συσκευασίες τυποποίησης τσιγάρων και ποσότητα λαθραίου καπνού.

Μία σύλληψη σημειώθηκε για παραεμπόριο, έξι συλλήψεις οδηγών οι οποίοι δεν κατείχαν δίπλωμα (η μία εξ αυτών στη Βόνιτσα) και μία σύλληψη αλλοδαπού στα Καλύβια ο οποίος δεν κατείχε νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Τέλος, συνελήφθη 17χρονος, στο Δοκίμι, ο οποίος αποπειράθηκε να εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης. Όπως προέκυψε μάλιστα από την αστυνομική έρευνα, ο ανήλικος είχε δραπετεύσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, όπου κρατούνταν για περιπτώσεις κλοπών.

Με το συρτάρι της ταμειακής στο χέρι! – Απίστευτες εικόνες από την διάρρηξη σε φαρμακείο του Αγρινίου – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr