ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣίγουρος για τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών ο Π. Κατσούλης

Σίγουρος για τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών ο Π. Κατσούλης

Σίγουρος για τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών ο Π. Κατσούλης

Σίγουρος για τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών ο Π. Κατσούλης

Διαβάσαμε στα Νέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης (newsta.gr) άρθρο του Παναγιώτη Κατσούλη σχετικά με την αδράνεια κυβέρνησης, Περιφέρειας και δήμων στην περιοχή μας, ειδικά όμως προσωπικά του Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη στον οποίο είναι αφιερωμένος ο τίτλος  «Μα ούτε ένα μεγάλο έργο για την Αιτωλοακαρνανία κ. Περιφερειάρχη!».

Ξεκινά με ένα αρκετά δυνατό ευφυολόγημα, το «Ευτυχέστερη πολιτική «κανονικότητα» δεν θα μπορούσε να υπάρξει για το Νομό μας.

Όλα Δεξιά», περιγράφοντας την πολιτική κατάσταση που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές τόσο για την κεντρική όσο και για την τοπική σκηνή.

Ακολουθεί ένα κείμενο-καταπέλτης κατά- ειδικά- του Περιφερειάρχη όπου ο Π. Κατσούλης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όλοι οι κυβερνητικοί δεδομένοι και υπάκουοι, γι’ αυτό και αποκαλούνται στο κείμενο yesmen που αρκούνται στις φωτογραφίσεις στα social media και στην καπηλεία των έργων των προηγούμενων.

Κάπου όμως πρέπει να καταλήξει και όντως καταλήγει στην πρόβλεψη που μοιάζει ολίγον στοιχηματική: «Ευτυχώς σε λίγους μήνες θα μας αδειάσουν την γωνιά»! Ξεκάθαρη πρόγνωση αποτελέσματος, με άλλα λόγια.

Με δεδομένο ότι δεν είναι καλό να κάνεις τόσο στάνταρντ προγνώσεις στην πολιτική, μένει να δούμε πόσο μέσα θα πέσει ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου στην πρόβλεψή του…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

«Άσε που βγαίνει και χαμογελαστός στις φωτογραφίες ο κ. Κωστίκογλου»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →