ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣιγά ρε παιδιά, δεν την έδειρε την Καραμανλή ο Βαρεμένος!

Σιγά ρε παιδιά, δεν την έδειρε την Καραμανλή ο Βαρεμένος!

Σιγά ρε παιδιά, δεν την έδειρε την Καραμανλή ο Βαρεμένος!

Σιγά ρε παιδιά, δεν την έδειρε την Καραμανλή ο Βαρεμένος!

Εντάξει, είπαμε, να διεξαχθούν οι εκλογές σε ένα πολιτισμένο επίπεδο αλλά μην το κάνουμε και λύσσα το θέμα, ε; Αρπάχτηκαν στον Σκάι σε ζωντανή σύνδεση ο Γιώργος Βαρεμένος με την Άννα Καραμανλή και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της άρπαξε μια φωτογραφία που είχε τυπώσει για να το δείξει στην τηλεόραση.

Η φωτογραφία είχε τον Τσίπρα με τις Τσαπανίδου και Σβίγκου να πηγαίνουν θέατρο χαμογελαστοί το ίδιο βράδυ που μαθεύτηκε ο χαμός των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτό εξόργισε τον Γιώργο Βαρεμένο (μάλλον όχι τόσο για την κίνηση της Καραμανλή αλλά κυρίως γι’ αυτό που έδειχνε η εικόνα…) της πήρε τη φωτογραφία, ακούστηκαν και μερικά “αθλιότητες”, “ντροπή” κλπ και… αυτά. Σιγά τα αίματα!

Πρώτα και κύρια να ξεκαθαρίσουμε ότι αν ήταν ο Γιώργος Βαρεμένος και ο Άδωνις κανείς δεν θα έβγαινε από τα ρούχα του. Το πολύ-πολύ να έπεφτε και λίγο γέλιο παραπάνω.

Το είπε άλλωστε και ο οικοδεσπότης Οικονόμου: “Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια πράγματα σε μια γυναίκα”! Γιατί, κάνουμε τέτοια πράγματα σε έναν άντρα; Κανονικά όχι, αλλά και να κάνουμε… δεν βαριέσαι;

Καταλήγουμε σε έναν σεξισμό από την ανάποδη, με άλλα λόγια. Αυτό που λένε οι φεμινίστριες, ότι οι άντρες υπερβάλλουν στην υπερ-προστασία των γυναικών και τελικά τις μειώνουν!

Στο δια ταύτα τώρα, ζήτησε συγγνώμη ο Γιώργος Βαρεμένος, την αποδέχτηκε η Καραμανλή, τέλος, αυτό ήταν. Τώρα, τι θέλουν κάποιοι και το κάνουν “μείζον θέμα πολιτική συμπεριφοράς”, “έλλειψη πολιτικού πολιτισμού” και τόσα άλλα, δεν το καταλαβαίνουμε…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Η επίθεση στην δημοτική υπάλληλο στο Αγρίνιο και η παλαβομάρα (τους)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ