ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣιγά μην ερχόταν ο Μπισμπίκης στο Αγρίνιο!

Σιγά μην ερχόταν ο Μπισμπίκης στο Αγρίνιο!

Σιγά μην ερχόταν ο Μπισμπίκης στο Αγρίνιο!

Ο ερχομός της Δέσποινας Βανδή στο Αγρίνιο θεωρήθηκε ως η χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στα μέρη μας και ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης.

Παρότι η ίδια φάνηκε να μην θέλει και πολλά-πολλά με τον λαό του Αγρίνιου (ήρθε κι έφυγε βιαστικά, ούτε αυτόγραφα ούτε τίποτε…), αρκετοί έκαναν όνειρα.

Εναπόθεσαν στην συγκυρία τις ελπίδες τους για ερχομό του Βασίλη Μπισμπίκη στο μαρτυρικό Αγρίνιο αλλά έπεσαν παταγωδώς έξω!

Ο άνθρωπος ήταν με παρέα στο “Ντελόγο”(το ανέβασε και στο instagram) δεν άδειαζε να έρθει με το αίσθημά του εδώ στα δυτικά. Εξ όσων γνωρίζουμε το εν λόγω είναι κρητικό μαγαζί στους Αμπελόκηπους αλλά και να μην είναι, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι Αγρινιώτικο!

Είχαν φαντασιωθεί, λοιπόν, κάποιοι (κυρίως κάποιες…) ότι θα ερχόταν με την καλή του και ως λαϊκό παιδί θα ερχόταν “ταμάμ” στα ουζερί και τα μεζεδοπωλεία της πόλης.

Ή ότι θα ήταν μπροστά στην σκηνή με το κλασικό στριφτό τσιγάρο και το τενεκεδάκι της μπύρας στο χέρι, ντυμένος λιτά κι απέριττα με το γνωστό μαύρο t-shirt του ροκά.

Όμως, φευ, δεν είχαμε την ευτυχία να δούμε κάτι τέτοιο, ήταν απλά κάτι που μας πέρασε από το μυαλό, σαν βλήμα θα λέγαμε.

Ήταν όμως ποτέ δυνατόν; Εδώ ο Βασίλης παίζει σε σειρά για το Αγρίνιο του ’80 και δεν έχει έρθει καν στο Αγρίνιο (!), θα ερχόταν τώρα; Δεν γίνονται αυτά.

Εδώ στην υπόθεση της σειράς σχολάνε από το μαγαζί που δουλεύουν στο τότε Αγρίνιο, στις 5 το πρωί, και πάνε για πατσά στο… Μεσολόγγι, να δουν και τα φλαμίνγκο(ς)!

Τι να λέμε τώρα, αυτό με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το Αγρίνιο θα μείνει στη ιστορία των απωθημένων!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Πρέπει να μονιμοποιήσουν δύο φορές τα “8μηνα”!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ