ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣφύριξε σήμερα ο Οδοντωτός: “Σπάνε” οι γραμμές” του τηλεφώνου- Τα δρομολόγια

Σφύριξε σήμερα ο Οδοντωτός: “Σπάνε” οι γραμμές” του τηλεφώνου- Τα δρομολόγια

Σφύριξε σήμερα ο Οδοντωτός: “Σπάνε” οι γραμμές” του τηλεφώνου- Τα δρομολόγια

Ξεκίνησαν σήμερα εκ νέου τα δρομολόγια του Οδοντωτού που συνδέει το Διακοπτό με τα Καλάβρυτα μέσα από μια ξεχωριστή διαδρομή. Το πρώτο δρομολόγιο για Καλάβρυτα αναχώρησε σήμερα στις 9.05 το πρωί ενώ τα άλλα δύο δρομολόγια της ημέρας είναι στις 11.30 το πρωί και στις 2 το μεσημέρι.

Τα δρομολόγια από Καλάβρυτα για Διακοπτό είναι στις 10.17, στις 12.43 και στις 15.30. Προς το παρόν αυτά θα είναι τα δρομολόγια για όλες τις ημέρες.

Λόγω των αποστάσεων που πρέπει να τηρούνται ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων περιορίζεται. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και το τηλέφωνο στον σιδηροδρομικό σταθμό του Διακοπτού έχει σπάσει.

Στο μεταξύ, ο ΟΣΕ θα εισηγηθεί στο υπουργείο Μεταφορών τον χαρακτηρισμό της γραμμής του Οδοντωτού ως «τουριστικής γραμμής», είπε ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, Αθανάσιος Κοτταράς, μιλώντας στο metaforespress.gr

Την Κυριακή 6 Ιουνίου πραγματοποιείται το πέρασμα του φαραγγιού του Βουραϊκού ενώ φέτος ο Οδοντωτός συμπληρώνει 125 χρόνια ζωής και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιαλείας διοργανώνουν εκδηλώσεις, αρχής γενομένης απ΄ αυτήν την Κυριακή.

Πηγή / φωτογραφία: thebest.gr

Προκήρυξη για την πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου για το Επιχειρηματικό Πάρκο Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr