ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕργασιαΣ.Ε.Ο.Τ.Α. Αιτ/νίας: Πάγια θέση να απορροφηθούν τα Νομικά Πρόσωπα από τον Δήμο

Σ.Ε.Ο.Τ.Α. Αιτ/νίας: Πάγια θέση να απορροφηθούν τα Νομικά Πρόσωπα από τον Δήμο

Σ.Ε.Ο.Τ.Α. Αιτ/νίας: Πάγια θέση να απορροφηθούν τα Νομικά Πρόσωπα από τον Δήμο

Τα Σωματεία Εργαζομένων ΟΤΑ «σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Αιτωλοακαρνανίας» και «Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου» παραστάθηκαν κατά την συνεδρίαση της 23ης Οκτωβρίου 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, στην συζήτηση με θέμα την αίτηση εξαίρεσης από την υποχρεωτική κατάργηση και μεταφορά στο Δήμο των Νομικών Προσώπων του.

Στην συνεδρίαση παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θύμιο Κομματά η πάγια θέση των Σωματείων και της Ομοσπονδίας περί κατάργησης και μεταφοράς των Ν.Π. στους Δήμους έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητας τους και η απρόσκοπτη παροχή των δημόσιων υπηρεσιών τους, με παράλληλη εξασφάλιση όλων των εργαζομένων που εντάσσονται στην δύναμή τους.

Η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε στην επανεξέταση και επαναφορά του θέματος στον νέο Δημοτικό Συμβούλιου, μετά την διαβούλευση του με τους εργαζομένους των Νομικών Προσώπων και την έκφραση της βούλησή τους.

Ως Εργαζόμενοι στους ΟΤΑ έχοντας συναίσθηση του Δημόσιου Λειτουργήματος μας, δεσμευόμαστε ότι θα καταθέσουμε τεκμηριωμένα όπως πάντα τις προτάσεις μας και θα είμαστε αρωγοί στην όποια θετική πρόταση και προοπτική.

ΑΣΕΠ: 776 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία με απολυτήριο Γυμνασίου και Λυκείου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ