ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕκπαιδευτικό σεμινάριο και στο Αγρίνιο από Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (εικόνες)

Εκπαιδευτικό σεμινάριο και στο Αγρίνιο από Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (εικόνες)

Εκπαιδευτικό σεμινάριο και στο Αγρίνιο από Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (εικόνες)

Με στόχο την υπεύθυνη επιστημονική ενημέρωση σε θέματα αντισεισμικής προστασίας και τη σημασία της κατάλληλης προετοιμασίας και ετοιμότητας, πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Αγρινίου σεμινάρια αντισεισμικού σχεδιασμού από τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και  Προστασίας.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος του Τμήματος  Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αγρινίου προς τον  Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και  Προστασίας, η κ. Ασημίνα Κούρου, προιστ. της Διεύθυνσης Κοινωνικής-Αντισεισμικής Άμυνας του Ο.Α.Σ.Π. ,ενημέρωσε για  θέματα που αφορούν τη διαχείριση του σεισμικού κινδύνου και των σεισμικών φαινομένων καθώς και για τις ενέργειες πρόληψης και ετοιμότητας στον εργασιακό χώρο και το σχολικό περιβάλλον.

Τα σεμινάρια, τα οποία διήρκησαν δύο ημέρες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υπηρεσιακά στελέχη και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου, αλλά και Διευθυντές και εκπρόσωποι Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Αγρινίου και του Δήμου Θέρμου.

Η επιμόρφωση των εκπροσώπων του Δήμου και της Σχολικής Κοινότητας είχε στόχο τη διαρκή ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευσή τους σε θέματα διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου σε εργασιακούς χώρους και  σε σχολικές μονάδες προκειμένου να επιτευχθεί η αντισεισμική προστασία του πληθυσμού.

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Η «μείωση» κρύβει αύξηση στα διόδια για τους εργαζόμενους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ