Σεισμός στην Ταϊλάνδη: Η στιγμή που οι πισίνες των ουρανοξυστών έγιναν καταρράκτες

by ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τις αλλεπάλληλες καταστροφές που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός σε Ταϊλάνδη και Μιανμάρ σήμερα Παρασκευή (28.3.25), με τα νερά των πισίνων ουρανοξυστών που χύνονται στο κενό.

 

Φόβο και τρόμο, αλλά και ανυπολόγιστες ζημιές, προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε τη Μιανμάρ, την Παρασκευή (28/3), με την δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή μέχρι και την Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη.

Νεκροί, τραυματίες και αγνοούμενοι είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του μεγάλου σεισμού, ενώ τα σωστικά συνεργεία αναζητούν επιζώντες.

Εικόνες και βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνουν την ισχυρή δόνηση και το τράνταγμα, καθώς και τον πανικό που επικράτησε.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι πισίνες που βρίσκονται στις ταράτσες ουρανοξυστών και ξενοδοχείων, οι λεγόμενες “infinity pools” (πισίνες υπερχείλισης) άδειασαν και μετατράπηκαν σε καταρράκτες, με τα νερά να χύνονται στο κενό.

Ειδικότερα, βίντεο που έγιναν viral δείχνουν τα νερά να πέφτουν από τεράστιο ύψος από τα πολυώροφα πολυτελή ξενοδοχεία.

Πηγή: news247.gr

Φωτογραφίες αρχείο: Twitter/Youtube

Σχετικά Άρθρα

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Adblock Detected

Παρακαλούμε υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.