ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΣεισμός στην Εύβοια: «Φοβηθήκαμε πολύ, υπάρχουν ρωγμές σε σπίτια»

Σεισμός στην Εύβοια: «Φοβηθήκαμε πολύ, υπάρχουν ρωγμές σε σπίτια»

Σεισμός στην Εύβοια: «Φοβηθήκαμε πολύ, υπάρχουν ρωγμές σε σπίτια»

Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι στην Εύβοια μετά τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης με επίκεντρο τους Ζάρακες και τον οποίο ακολούθησαν μετασεισμοί με μεγαλύτερους δύο σεισμούς 4,1 και 4,2 Ρίχτερ που σημειώθηκαν με διαφορά ενός λεπτού.

Στον ΑΝΤΙ μίλησε ο πρόεδρος της κοινότητας Ζάρακες στην Εύβοια κοντά στην οποία εντοπίστηκε το επίκεντρο του σεισμού των 4,8 Ρίχτερ το πρωί της Τρίτης.

Όπως είπε ο Χρήστος Τρανός «σε κάποια σπίτια έχουμε δει ρωγμές αλλά δεν έχουμε κάτι σοβαρό» συμπληρώνοντας ότι κυρίως αφορά «σχετικά παλαιά σπίτια».

«Ο περισσότερος κόσμος έχει βγει στους δρόμους αν και βρέχει» λόγω των μετασεισμών πρόσθεσε ο κ. Τρανός.

Για επιφανειακό σεισμό που έγινε έντονα αισθητός σε όλη την Εύβοια κάνουν λόγω κάτοικοι της περιοχής στο evima.gr, «Ο σεισμός ήταν τόσο ισχυρός και επιφανειακός. Φοβηθήκαμε πάρα πολύ, είχε διάρκεια και βοή. Πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια από τον δυνατό θόρυβο. Κόσμος είχε βγει έξω από τα σπίτια. Έπεσαν κάδρα και μικροαντικείμενα μέσα στο σπίτι μου», δήλωσε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

Λόγω του σεισμού τα σχολεία του Δήμου Καρύστου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 29/11 για προληπτικούς λόγους ενώ κλειστά θα θα παραμείνουν όλα τα σχολεία και στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Πηγή: protothema.gr

Παράσυρση 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: Μεταμοσχεύσεις σε δύο ασθενείς με τα ζωτικά της όργανα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ