ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτικα ΝεαΣειρά κινητοποιήσεων από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Σειρά κινητοποιήσεων από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Σειρά κινητοποιήσεων από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε την Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2022, ενόψει της Δ.Ε.Θ. αποφάσισε τις εξής αγωνιστικές δράσεις και πρωτοβουλίες:

·         Στηρίζει και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην διαμαρτυρία την Δευτέρα 12/9/2022 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του ΕΦΚΑ στο Αγρίνιο, στον εθνικό δρόμο, που διοργανώνει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτ/νίας & το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Αγρινίου και περιχώρων.

·         Συγκέντρωση στην κωμόπολη της Παλαίρου (στο λιμάνι), την Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη και ώρα 7:30 μμ. (Λεωφορεία αναχωρούν από το εργατικό κέντρο στις 5:30μμ)

·         Συγκέντρωση στο Αγρίνιο, στην κεντρική πλατεία την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη και ώρα 7:30 μμ

·         Για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία καλεί σε σύσκεψη φορείς, σωματεία στο Ε.Κ.Α. τη Δευτέρα 12/9, στις 7:30μμ .

Οι εξαγγελίες κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων, όλα αυτά που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ είναι σταγόνα στον ωκεανό αλλά και πρόκληση! Δεν μας αξίζει η ζωή με το «δελτίο», η ζωή με τα διάφορα «pass» που τελικά πουθενά δεν πας. Η ελπίδα βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ήρθε η ώρα λοιπόν!

Τροχαίο δυστύχημα στη Μάστρο Μεσολογγίου με έναν νεκρό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ