ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΣείεται η Μητρόπολη Αθηνών από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα στην Φώφη Γεννηματά

Σείεται η Μητρόπολη Αθηνών από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα στην Φώφη Γεννηματά

Σείεται η Μητρόπολη Αθηνών από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα στην Φώφη Γεννηματά

Η Ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την Φώφη Γεννηματά. Μια γυναίκα σύμβολο για πολλούς Έλληνες που έφυγε νικημένη από τον καρκίνο στα 56 της χρόνια.

Η Μητρόπολη Αθηνών είναι γεμάτη κόσμο. Μέσα και έξω. Την οικογένειά της, τον σύζυγο και τα τρία της παιδιά, φίλους, συγγενείς, συντρόφους και πολιτικούς αντιπάλους.

Δείτε την μεταφορά της σορού της από το παρεκκλήσι της Μητρόπολης

Όλοι ενωμένοι είναι εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στην Φώφη, την γυναίκα, την μάνα, την ηγέτη, μια πολιτική φυσιογνωμία η οποία δίδαξε πολιτικό πολιτισμό.

Από νωρίς το πρωί πολίτες και πολιτικοί συνέρρεαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στην Φώφη Γεννηματά, να προσκυνήσουν την σορό της.

Δείτε ζωντανά

Στην Μητρόπολη βρίσκεται και άγημα το οποίο θα αποδώσει τιμές εν ενεργεία υπουργού στην Φώφη Γεννηματά.

Μετά το τέλος της εξοδίου ακολουθίας η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Χριστοδουλάκης και ο 17χρονος γιός της Γιώργος Γεννηματάς Τσούνης.

Στην συνέχεια η Φώφη Γεννηματά θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο με πομπή η οποία πεζή θα φτάσει εκεί αφού πρώτα κάνει μια στάση στην Βουλή, εκεί όπου πέρασε πάνω από 20 χρόνια της ζωής της.

Πηγή: newsit.gr

Live εικόνα: Η Ελλάδα αποχαιρετάει τη Φώφη Γεννηματά

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr