ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΣε σκέψεις για τα Διαρκείας

Σε σκέψεις για τα Διαρκείας

Πέρα από την κατάρτιση του ρόστερ της επόμενης σεζόν το θέμα που απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του Παναιτωλικού είναι η πολιτική που θα ακολουθηθεί στα εισιτήρια, όσον αφορά τις τιμές τους, αρχής γενομένης από τις κάρτες Διαρκείας. Ήδη ο πρόεδρος του Παναιτωλικού έχει πει πως θα υπάρξει μείωση, αλλά αυτή που αρχικά είχε αποφασιστεί επανεξετάζεται.

Εκείνο που δεν θα ήθελαν στην ΠΑΕ Παναιτωλικός είναι η περσινή χαμηλή ζήτηση, που επεκτάθηκε και στα απλά εισιτήρια στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε πως ο στόχος ήταν να πουληθούν πάνω από 4.000 κάρτες Διαρκείας, ανεπίσημα διέρρεε πως πουλήθηκαν περίπου 2.200, όμως η εικόνα των κερκίδων επιβεβαίωνε την πληροφορία που «μιλούσε» για περίπου 1550. Ο οικονομικός παράγοντας ήταν μία από τις βασικές αιτίες των χαμηλών πωλήσεων και αυτό εξετάζεται πλέον με μεγαλύτερη προσοχή.
Όπως πληροφορούμαστε από τους κόλπους της ΠΑΕ η τελική απόφαση θα παρθεί σε διοικητικό συμβούλιο, αν και το λογικό είναι να «περάσει» η πρόταση των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος του Κωστούλα. Τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης – κατά τα λεγόμενά τους – θα εγείρουν ενστάσεις εάν οι τιμές κυμαίνονται πάλι σε ψηλά επίπεδα. Πάντως το θέμα δεν έχει φτάσει ακόμα σε διοικητικό συμβούλιο, άρα δύσκολα να ανακοινωθούν άμεσα τα νέα δεδομένα.
Παρότι η αρχική σκέψη ήταν να έχουν ήδη ανακοινωθεί οι τιμές, γίνονται ζυμώσεις και διαβουλεύσεις διότι η μείωση σύμφωνα με τον πρώτο σχεδιασμό δεν ήταν αισθητή. Μάλιστα άνθρωποι του Παναιτωλικού διερευνούν εκτιμήσεις  φιλάθλων  για το που πρέπει να κινηθούν οι τιμές των Διαρκείας και αντιμετώπισαν δυσκολία στην λήψη απόφασης, διότι τα «μυνήματα» που πήραν ήθελαν μείωση 30% τουλάχιστον κι αυτό δεν ήταν στις προθέσεις του Κωστούλα.
Χρόνος υπάρχει ακόμα μέχρι τις αρχές του Ιουνίου, αλλά το στενό περιβάλλον του Κωστούλα και ο ίδιος ο πρόεδρος του Παναιτωλικού δεν θα ήθελαν να ρίξουν πολύ τις τιμές. Μένει να διαπιστωθεί μέσω της τελικής απόφασης αν τελικά υπερίσχυσαν οι απόψεις φιλάθλων που ρωτήθηκαν σχετικά, καθώς πολλοί από τους ήδη κατόχους Διαρκείας δηλώνουν πως δεν θα ξαναπάρουν χωρίς δραστική μείωση των τιμών.

Ξεκαθαρίζει με Τσαμπούρη

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και άμεσα ανακοίνωσε ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Ο Σάββας Τσαμπούρης που απασχολεί τον Παναιτωλικό έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Αρκαδίας και εξετάζει την πρόταση που του έγινε μέσω μάνατζερ. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να σφυγομετρήσει άλλες επιλογές που πιθανόν του προσφέρουν καλύτερη πρόταση, πριν απαντήσει θετικά. Όμως και για τον Παναιτωλικό δεν αποτελεί πρώτη επιλογή, γι’ αυτό οι κυανοκίτρινοι θέλουν να τον αποκτήσουν με συγκεκριμένο κόστος. Μάλιστα σκοπεύουν να ζητήσουν άμεσα την απάντηση του Τσαμπούρη για να ξέρουν πως θα κινηθούν στη συνέχεια,  καθώς με αποχώρηση και του Γκάλο ο Παναιτωλικός θα χρειαστεί παίκτες για τη δεξιά πτέρυγα.
Ράφαελ και Στεφανάκος έχουν στα χέρια τους την πρόταση του Παναιτωλικού και τους έχει δοθεί περιθώριο να απαντήσουν έως το τέλος του μήνα. Ωστόσο υπάρχει η εκτίμηση για θετική απάντηση και μάλιστα αρκετά νωρίτερα. Εκ των υπολοίπων που έληξε η συνεργασία υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Παναιτωλικό μόνο για Γκάλο και Ανέν, δύο περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκονται τρεις πλευρές (μαζί με την Μπράγκα). Του Ανέν θα μπορούσε ήδη να έχει οριστικοποιηθεί ο εκ νέου δανεισμός, αλλά ο Κωστούλας έχει κάνει πρόταση στην Μπράγκα και για τους δύο μαζί, κάτι που μπορεί να οφελήσει τον Παναιτωλικό αλλά δεν επιτρέπει γρήγορες εξελίξεις λόγω του Γκάλο. Στις άμεσα προγραμματισμένες  ενέργειες βρίσκεται πάντως μία νέα επαφή με τους ανθρώπους της Πορτογαλικής ομάδας.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr