ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣε προεκλογικό χρόνο παραπέμπει η όξυνση στην αντιπαράθεση Φαρμάκη – Κατσιφάρα

Σε προεκλογικό χρόνο παραπέμπει η όξυνση στην αντιπαράθεση Φαρμάκη – Κατσιφάρα

Σε προεκλογικό χρόνο παραπέμπει η όξυνση στην αντιπαράθεση Φαρμάκη – Κατσιφάρα

Αν υπάρχει μια σημαντική διαφορά εν προκειμένω είναι ότι η εργολαβία για την αποκατάσταση των εισόδων της Πάτρας, του Πύργου και του Αγρινίου, αποτέλεσε την αφορμή να οξυνθεί η αντιπαράθεση ανάμεσα στο Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Απόστολο Κατσιφάρα, σε βαθμό που τέτοια όξυνση δεν είχαμε ούτε προεκλογικά μεταξύ των δύο ανδρών, καθώς η προεκλογική αντιπαράθεση κινήθηκε σε κλίμα ήπιο και πολιτικού πολιτισμού.

Για το ποιος ευθύνεται για την όξυνση αυτή οι εκτιμήσεις είναι πολλές. Στο στρατόπεδο του Απ. Κατσιφάρα λένε πως ευθύνεται ο Νεκτάριος Φαρμάκης, που έσπευσε να μιλήσει και μάλιστα χωρίς να προκληθεί για τις «μισές δουλειές» του πρώην Περιφερειάρχη. Οι συνεργάτες του Νεκτάριου Φαρμάκη, από την άλλη, πιστεύουν πως ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι αυτός που επιλέγει την πόλωση και σηκώνει τους τόνους καθώς εξέδωσε ακόμη και ανταπάντηση στην ανακοίνωση της Περιφέρειας. Εκτιμούν δε ότι αυτό είναι μια τακτική του πρώην περιφερειάρχη, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη της Δυτικής Ελλάδα από το γεγονός ότι τώρα αποκαλύπτεται πως οι αρχιτεκτονικές ιδέες δεν συνιστούν έργα και δη ώριμα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως οι τόνοι θα παραμείνουν υψηλοί και το επόμενο διάστημα. Ωστόσο αρκετοί επιχειρούν αρκετοί να διαβάσουν «πίσω από τις γραμμές» μια αποστροφής στην ανταπάντηση του Απόστολου Κατσιφάρα. «Οι συσχετισμοί στο Περιφερειακό Συμβούλιο είναι αυτοί που αποφάσισε ο κυρίαρχος λαός και δεν σας επιτρέπουν να έχετε συμπεριφορά ηγεμόνα. Όσο είναι νωρίς, καταλάβετέ το» είπε ο πρώην περιφερειάρχης απευθυνόμενος στο Νεκτάριο Φαρμάκη. Ο καθένας φυσικά μπορεί να κάνει τις δικές του… αναγνώσεις σε αυτό το σημείο.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr