Σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη τη χώρα

Σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη τη χώρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 23 Ιουνίου 2025, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, με επίκεντρο την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα τις περιοχές Βόνιτσα, Δρυμό, Λεπενού και πιθανόν Αγρίνιο.

Η επιχείρηση διεξάγεται από την Κεντρική Διεύθυνση της Ασφάλειας Πατρών, με τη συνδρομή ειδικών υπηρεσιών και έχει επεκταθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα πληροφορίες του sinidisi.gr, έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη ο ακριβής αριθμός των συλλήψεων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρακολούθηση του κυκλώματος ξεκίνησε από τα τέλη του 2024, με τη σημερινή επιχείρηση να αποτελεί την κορύφωση πολύμηνης αστυνομικής έρευνας.

*φωτό αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Με επιτυχία δράση για περιβαλλοντικούς κινδύνους και πολιτική προστασία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για τους περιβαλλοντικούς κινδύνους και την πολιτική προστασία

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;