ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueΣε περιπέτεια ο Θεοδωρίδης. Φιλικό με Κέρκυρα

Σε περιπέτεια ο Θεοδωρίδης. Φιλικό με Κέρκυρα

Οι πόνοι συνεχίζονται για τον Γιώργο Θεοδωρίδη και όπως φαίνεται δεν γλιτώνει νέα χειρουργική επέμβαση στην κνήμη όπου πέρσι είχε τραυματιστεί. Αυτό συστήνουν οι γιατροί που τον εξέτασαν και φαίνεται ως η λύση που θα προτιμηθεί.

Τον περασμένο Μάρτιο, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο.  Υπέστη κάταγμα στην ποδοκνημική άρθρωση και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να είναι έτοιμος με την έναρξη της τρέχουσας σαιζόν.  Άρχιζε να παίζει, όμως είχε πόνους που αρχικά θεωρήθηκαν ως φυσιολογικοί μετά τον τραυματισμό του. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε έχοντας κάνει παυσίπονη ένεση και όταν στη συνέχεια  επανεξετάστηκε η διάγνωση έδειξε  οστικό οίδημα, κάτι που δεν είναι συχνό αλλά όχι πολύ σπάνιο.

Για την οριστική λύση του προβλήματος συστήνεται πλέον  χειρουργική επέμβαση με αρθροσκόπηση για να καθαριστεί το σημείο αυτό του ποδιού του. Με τον κίνδυνο να μην απόδοση μια πιο «μετριοπαθής»   θεραπεία, ο παίκτης και οι υπεύθυνοι του Παναιτωλικού προσανατολίστηκαν αμέσως σ’ αυτή τη λύση που θα τον κρατήσει περισσότερο από ένα μήνα εκτός δράσης.

Ο ίδιος ο «Γιωρίκας», σύμφωνα με το περιβάλλον του, είναι πολύ απογοητευμένος καθότι έκανε μεγάλη προσπάθεια για έξι μήνες προκειμένου να βρεθεί έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα.

 

 

Με Κέρκυρα το άλλο Σάββατο

Λόγω της απαγόρευσης ακόμα και φιλικών αναμετρήσεων, σήμερα (Σάββατο) ο Παναιτωλικός θα παίξει «οικογενειακό» αντί φιλικού,  με αντίπαλο την ομάδα  Κ20 στις 5.00 το απόγευμα.  Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Κέρκυρα, το μόνο που απέμεινε  ήταν ορισμένες  τυπικές λεπτομέρειες, ώστε να ανακοινωθεί κι επίσημα  φιλικό της ομάδας του Αγρινίου με αυτή της Κέρκυρας.  Τα περισσότερα  έχουν ήδη ρυθμιστεί, μεταξύ αυτών και τα θέματα που σχετίζονται με τη διαμονή της ομάδας του Αγρινίου στο νησί των Φαιάκων, ενώ το ματς έχει συμφωνηθεί να αρχίσει στις 17.30. Να σημειώσουμε πως ο Παναιτωλικός θα παίξει σύντομα στην Κέρκυρα και το επίσημο παιγνίδι στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής, που δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά θα διεξαχθεί σίγουρα μέσα στο Νοέμβριο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr