ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣε Παναιτώλιο και Παντάνασσα η Χριστίνα Σταρακά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε Παναιτώλιο και Παντάνασσα η Χριστίνα Σταρακά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε Παναιτώλιο και Παντάνασσα η Χριστίνα Σταρακά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε Παναιτώλιο και Παντάνασσα  περιόδευσε την  Κυριακή  19/5 η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς».

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων  μέσα σε εγκάρδιο κλίμα για τα προβλήματα των περιοχών τους, ενώ παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιό της και  τις δεσμεύσεις της με επίκεντρο την ανάπτυξης της λίμνης  Τριχωνίδας.

«Η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν ανέλαβε καμία ουσιαστική πρωτοβουλία  για την ανάπτυξη της λίμνης Τριχωνίδας. Η Τριχωνίδα μπορεί να γίνει πόλος τουριστικής ανάπτυξης για το Δήμος μας, με την δημιουργία νέων επιχειρήσεων και νέων θέσεων εργασίας. Επενδύουμε στη Λίμνη και το Οικοσύστημα τοποθετώντας την Τριχωνίδα στη κορυφή των προορισμών στην Ελλάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σταρακά.

Εκτός από τον σχεδιασμό για την αξιοποίηση της παραλίμνιας περιοχής  αξιοποιώντας την μελέτη της Περιφέρειας, όπως ανέλυσε στους κατοίκους της περιοχής η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου η νέα δημοτική αρχή θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας  σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε. και στην κατασκευή νέων κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε.

ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Παράδοση ψηφοδελτίων από αύριο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr