ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣε νέα καταγγελία προχώρησε η Φιλοζωική Αγρινίου

Σε νέα καταγγελία προχώρησε η Φιλοζωική Αγρινίου

Σε νέα καταγγελία προχώρησε η Φιλοζωική Αγρινίου

Σοκαριστικές καταγγελίες έρχονται στο φως και αφορούν στον τρόπο διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τις αρμόδιες υπηρεσίες!!

Η Πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου Παρασκευή Αναγνωστοπούλου επικοινώνησε με υπάλληλο για θέματα διαχείρισης αδέσποτών στο Δήμο Θέρμου, χωρίς να αποκαλύψει την ιδιότητά της , με την πρόφαση ότι θέλει να ενημερώσει τον Δήμο για την ύπαρξη αδέσποτών σκυλιών στην περιοχή που κατοικεί.

Αφού ζήτησε πληροφορίες από την τοπική υπηρεσία σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθεί ο Δήμος Θέρμου για τη φροντίδα αδέσποτων ζώων, ο υπάλληλος της απάντησε ευθαρσώς ότι τα αδέσποτα του Δήμου Θέρμου περισυλλέγονται και εγκαταλείπονται στην περιοχή του Αχελώου Δήμου Αγρινίου χωρίς καμία μέριμνα για την προστασία και την σίτισή τους!!

Και όλα αυτά, ελάχιστα μόλις εικοσιτετράωρα από τις αποκαλύψεις φιλόζωων πολιτών των Δήμων Μεσολογγίου και Αιτωλικού, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι με το ίδιο ακριβώς θράσος οι αρμόδιοι για τη διαχείριση αδέσποτων Μεσολογγίου και Αιτωλικού παραδέχτηκαν ότι εγκαταλείπουν και εκείνοι στον Αχελώο τα αδέσποτα ζώα της περιοχής τους, με τους εθελοντές που τα φρόντιζαν να τα αναζητούν απεγνωσμένα. Η κατάσταση έχει φύγει πέρα από κάθε έλεγχο!!Απαιτείται η αντίδραση όλων ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το έγκλημα!!

Σοφία Μπεκατώρου: Στο αρχείο οι καταγγελίες για βιασμό λόγω παραγραφής

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr