ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΣε μονάδα αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται με αναπνευστική υποστήριξη ο γιατρός από το Αιτωλικό

Σε μονάδα αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται με αναπνευστική υποστήριξη ο γιατρός από το Αιτωλικό

Σε μονάδα αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται με αναπνευστική υποστήριξη ο γιατρός από το Αιτωλικό

Ευχάριστα τα νέα για τον 52χρονο που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας με κορωνοϊό. Ο άνδρας χθες αποσωληνώθηκε και η συνεχής βελτίωση της υγείας του φαίνεται ότι σύντομα θα τον οδηγήσει στο εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δυστυχώς τα νέα είναι δυσάρεστα όμως για τον ηλικιωμένο πατέρα του που νοσηλευόταν σε καλή κατάσταση με κορωνοιό στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών. Ο ηλικιωμένος διασωληνώθηκε στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του νοσοκομείου αναφοράς. Η πατρινή οικογένεια μολύνθηκε από τον ιό όταν ήρθε σε επαφή με ταξιδιώτη από το εξωτερικό.

Στη Μονάδα αρνητικής πίεσης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου νοσηλεύεται με αναπνευστική υποστήριξη και ο γιατρός από το Αιτωλικό, ενώ δεν έχει καταγραφεί άλλο κρούσμα πέραν των τριών που προέκυψαν από την ιχνηλάτηση των επαφών του σε Νεοχώρι και Αιτωλικό. Η επιτήρηση της περιοχής ωστόσο συνεχίζεται όπως και η ιχνηλάτηση των επαφών του.

Στην οφθαλμολογική κλινική του Ρίου που όλο αυτό το διάστημα λειτουργεί ως κλινική κορωνοϊού, χθες νοσηλευόταν μόλις ένας ασθενής.

thebest.gr 

Υπουργείο Μεταφορών: Έτοιμα 32 υδατοδρόμια και αυτό της Αμφιλοχίας μέχρι το 2020

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr