ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣε μερικά θέματα το Αγρίνιο πήγε μπροστά…

Σε μερικά θέματα το Αγρίνιο πήγε μπροστά…

Σε μερικά θέματα το Αγρίνιο πήγε μπροστά…

Σε μερικά θέματα το Αγρίνιο πήγε μπροστά…

Πριν από μερικά χρόνια, όταν όλη η παράνοια είχε βγει σε δρόμους και δημόσιο διάλογο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κορόιδευαν ή ειρωνεύονταν πρωτοβουλίες που μέχρι τότε δεν ήταν συνηθισμένες για έναν δήμο.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το… γέλιο που έπεφτε με το κοινωνικό παντοπωλείο ή-ειδικά-με τον κοινωνικό λαχανόκηπο; Κι όμως σήμερα στην χώρα κάθε δήμος που σέβεται τον εαυτό του έχει έναν δημόσιο/δημοτικό χώρο για να καλλιεργούν την γη οι δημότες του, αν το θέλουν.

Κάπως έτσι συνέβη και με τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών στο Αγρίνιο, για τον οποίο σήμερα υπάρχει κι ένα σχετικό θέμα στην “Σ”, που είναι τόσο επίκαιρος στην εποχή που όλη η Ελλάδα κουβεντιάζει για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά γυναικοκτονιών.

Μόνο 18 ακόμη ανάλογοι ξενώνες υπάρχουν στην Ελλάδα και είναι κάτι στο οποίο πρωτοπορήσαμε, στο οποίο είμαστε μπροστά, πως να το κάνουμε.

Κάτι που δεν το έχουν άλλες περιοχές και που οδηγούν γυναίκες από την Κρήτη(!) κι από αλλού να αναζητήσουν την σωτηρία τους από τους κακοποιητές τους στο Αγρίνιο!

Έχουμε σώσει 300 ανθρώπους, γυναίκες και παιδιά, δεν είναι παίξει γέλασε!

Οπότε, ας δεχτούμε ότι σε μερικά πράγματα κάναμε το σωστό κι ας το έχουμε ως παράδειγμα για να μην απαξιώνουμε κάτι όταν μας φαίνεται πολύ μπροστά από την εποχή του…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Οι ψηφιακοί νομάδες είναι το μέλλον αλλά πώς θα έρθουν στην περιοχή μας;

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ