ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΣε Λουσικά, Μαζαράκι και Φώσταινα ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αλεξόπουλος

Σε Λουσικά, Μαζαράκι και Φώσταινα ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αλεξόπουλος

Για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική τους κοινωνία, συζήτησαν και χθες κάτοικοι περιοχών της Δυτικής Αχαΐας με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακή Ενότητας με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα.
Το κλιμάκιο των υποψηφίων συμβούλων βρέθηκε χθες Πέμπτη στα Λουσικά και το Μαζαράκι, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ τους παρουσίασε και το πρόγραμμα του συνδυασμού, αναδεικνύοντας τους στρατηγικούς στόχους για την ερχόμενη πενταετία.
Έγινε αναφορά, επίσης, από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλεξόπουλο για τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή και ιδίως για το Γυμνάσιο Λουσικών, μια παλιά εκκρεμότητα που έδωσε λύση η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Παράλληλα, ο κ. Αλεξόπουλος μαζί με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού βρέθηκαν και στην Φώσταινα. Και στις τρεις περιοχές οι υποψήφιοι έγιναν δεκτοί από τους πολίτες με ιδιαίτερα θερμό τρόπο, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι ευχές για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr