ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣε κρίσιμη κατάσταση ο Αιτωλοακαρνάνας Γιώργος Τρομάρας

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αιτωλοακαρνάνας Γιώργος Τρομάρας

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αιτωλοακαρνάνας Γιώργος Τρομάρας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Αιτωλοακαρνάνας Γιώργος Τρομάρας καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbomb.gr, o μεγάλος λαϊκός ήρωας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Χθες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, νοσηλευόταν σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Ο Γιώργος Τρομάρας γεννήθηκε το 1947 σε ένα μικρό χωριό με θέα την Λίμνη Τριχωνίδα, την Αγία Σοφία.

Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και τη μυϊκή δύναμη. Εκτός από παλαιστής έχει καταφέρει λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχιών.

Είναι ο πρώτος που διοργάνωσε αγώνες δυναμικού τριάθλου (powerlifting) στην Ελλάδα.

Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η αγάπη του όμως για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα. Ο Γιώργος Τρομάρας είναι ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών, ενώ πλέον είναι ο τελευταίος λαϊκός ήρωας.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο, τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα του δυναμικού τριάθλου.

Ο Γιώργος Τρομάρας έχει παρουσιάσει προγράμματα επίδειξης μυϊκής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω από 35 κράτη. Έχει παρουσιάσει προγράμματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου σε όλη την Ελλάδα, πάντα με περισσότερο το ηθικό δίδαγμα.

Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Ποιος μιλάει για “συγκλονιστικά” ευρήματα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →