Σε κλίμα αισιοδοξίας συνεδρίασε στο Αγρίνιο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας

Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο πολιτικός και οργανωτικός σχεδιασμός του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία εν όψει των Ευρωεκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουνίου 2024.

pasok-aitoloakarnania

Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων αλλά και του διαλόγου που αναπτύχθηκε από όλους τους παριστάμενους στην συνέχεια, ήταν παρεμβατικές και ουσιαστικές πολιτικές του κινήματος που αφορούν την κοινωνία και τις εκφράσεις της..

Ωστόσο, ειδική αναφορά έγινε και στις παρεμβάσεις και πολιτικές των στελεχών του σε ευρωπαϊκό επίπεδο διαχρονικά, αλλά καο πως αυτές θα εξελιχθούν μελλοντικά.

Στη συνέχεια υπήρξε ενας οργανωτικός σχεδιασμός σε επίπεδο Δήμων με τη συγκρότηση ΔημοτικώνΕπιτροπών Εκλογικού Αγώνα προκειμένου να επιτευχθεί η καθολική συμμετοχή των στελεχών του κινήματος στις εκλογικές διαδικασίες.

Στη συνεδρίαση πέραν του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργου Ζήσιμου, συμμετείχαν η Βουλευτής του Νομού Χριστίνα Σταρακά, ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Βαϊνάς, μέλη της ΚΠΕ, Συνδικαλιστικά και Αυτοδιοικητικά στελέχη, μέλη κομματικών οργανώσεων κλπ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρ.Σταρακά: Η κυβέρνηση παραδέχθηκε ευθέως ότι δεν βλέπει καθυστερήσεις πληρωμών και προβλήματα για τους αγρότες – Ζούμε  σε διαφορετικούς κόσμους (video) 

Παράλληλα, έθιξε  το ζήτημα της εφαρμογής Agrisnap του ΟΠΕΚΕΠΕ που υποτίθεται θα διευκόλυνε τη διαδικασία του ελέγχου των αγροτεμαχίων στο monitoring