ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Σε διαρκή κινητικότητα ο Κώστας Πιστιόλας, επισκέφτηκε το Αγγελόκαστρο (εικόνες)

Σε διαρκή κινητικότητα ο Κώστας Πιστιόλας, επισκέφτηκε το Αγγελόκαστρο (εικόνες)

Σε διαρκή κινητικότητα ο Κώστας Πιστιόλας, επισκέφτηκε το Αγγελόκαστρο (εικόνες)

Δεν σταματά τις περιοδείες του στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας.

Όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους δημότες και ενημερώνεται για όσα επείγουν την επομένη των εκλογών.

Χθες, το απόγευμα της Τρίτης (12/09), ο Κώστας Πιστιόλας βρέθηκε μαζί με υποψήφιους του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» στη Δημοτική Ενότητα Αγγελοκάστρου, όπου άκουσε τους δημότες και συζήτησε για τις ανάγκες και όσα τους προβληματίζουν εν όψει μιας δύσκολης χρονιάς που ξεκινά «με μια τραγωδία στη Θεσσαλία, η οποία θα έχει και τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό κόστος για όλη την χώρα το επόμενο διάστημα», όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Κοινός τόπος, όπου κάθισε ο Κώστας Πιστιόλας, ειδικά με τους νέους συνομιλητές του, ότι πρέπει ο Δήμος να είναι μπροστάρης στο σχεδιασμό της παραγωγικής ανασυγκρότησης και φυσικά να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν από τις κακοκαιρίες του φθινοπώρου και του χειμώνα, ούτως ώστε να προλάβουμε πλημμυρικά φαινόμενα.

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Κώστας Πιστιόλας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ