ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣε Γηροκομείο και Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ενόψει Πάσχα (εικόνες)

Σε Γηροκομείο και Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ενόψει Πάσχα (εικόνες)

Σε Γηροκομείο και Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ενόψει Πάσχα (εικόνες)

Στιγμές χαράς και συγκίνησης στο Γηροκομείο και το Νοσοκομείο – Επισκέψεις του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου, ενόψει των αγίων ημερών του Πάσχα

Σε Γηροκομείο και Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ενόψει Πάσχα (εικόνες) Επισκέψεις σε ιδρύματα της πόλης, με συμβολικό και κοινωνικό χαρακτήρα, ενόψει του Πάσχα  πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Φόνη Μελαχρή, Γιώργο Σωτηρακόπουλο, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παντελή Καρατσόλη και τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Μπαλαμπάνη.

Αρχικά επισκέφθηκαν το Σελίβειο Γηροκομείο όπου αντάλλαξαν ευχές με εργαζόμενους και φιλοξενούμενους.

Σε Γηροκομείο και Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ενόψει Πάσχα (εικόνες) Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν επίσης μέλη της Ομάδας Διάσωσης αλλά και ο Μιχάλης Ραυτόπουλος, Διευθυντής του 1ου ΚΔΑΠ «Ειρήνη Τριανταφύλλου» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, όπου συνόδευσε εκπαιδευτικούς και μαθητές, οι οποίοι χάρισαν χειροποίητες λαμπάδες και γλυκίσματα  προσφέροντας στιγμές χαράς και  συγκίνησης στους ηλικιωμένους, που φιλοξενεί το ίδρυμα.

Επίσης ο Κώστας Λύρος και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν και το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» όπου τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής, Δημήτρης Καρατζογιάννης και ευχήθηκαν υγεία, δύναμη και καλή Ανάσταση σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και σε ασθενείς.

Σε Γηροκομείο και Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ενόψει Πάσχα (εικόνες) Σε Γηροκομείο και Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ενόψει Πάσχα (εικόνες) Σε Γηροκομείο και Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ενόψει Πάσχα (εικόνες)

Την Δευτέρα οι ιπποδρομίες στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →