Σε χασαποταβέρνα στα Πράμαντα Ιωαννίνων ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος από την παραίτησή του και μετά, εκτός από το ότι τηρεί σιγήν ιχθύος επικαλούμενος την ουδετερότητα κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, εμφανίστηκε σε ταβέρνα στα Ιωάννινα.

Σε χασαποταβέρνα στα Πράμαντα Ιωαννίνων ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος από την παραίτησή του και μετά, εκτός από το ότι τηρεί σιγήν ιχθύος επικαλούμενος την ουδετερότητα κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, εμφανίστηκε σε ταβέρνα στην Ήπειρο.

«Πες τους να μην αγχώνονται» – Ο Κασσελάκης κατευνάζει, ο Πολάκης οξύνει την ένταση – Μία ωραία ατμόσφαιρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε ωστόσο, μία σπάνια δημόσια εμφάνιση αφού επέλεξε να περάσει την 28η Οκτωβρίου στον νομό Ιωαννίνων και δεν παρέλειψε να επισκεφθεί ένα από τα ωραιότερα χωριά της περιοχής, τα Πράμαντα.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Αλέξης Τσίπρας έφαγε σε μία από τις πιο γνωστές χασαποταβέρνες της περιοχής, τον «Μπούτζα» και, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, έκανε τη σχετική ανάρτηση με την οποία ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό για την προτίμηση.

Μάλιστα, ανέβασε και σχετική φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Αλέξη Τσίπρα. «Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Τσίπρα που επέλεξε το μαγαζί για να δειπνήσει το βράδυ του», σημείωσε.

Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη της χασαποταβέρνας

e-maistros.gr

28ης Οκτωβρίου – Στ. Κασσελάκης και Ν. Ανδρουλάκης – Ούτε τα βλέμματά τους δεν διασταυρώθηκαν (εικόνες)