ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣχολιάστηκε πριν απευθυνθεί το διάγγελμα

Σχολιάστηκε πριν απευθυνθεί το διάγγελμα

Σχολιάστηκε πριν απευθυνθεί το διάγγελμα

Σχολιάστηκε πριν απευθυνθεί το διάγγελμα

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με τις κυβερνητικές διαρροές στο σημερινό του διάγγελμα για την εξέλιξη της πανδημίας αναμένεται να στείλει εκ νέου ξεκάθαρο μήνυμα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, αλλά και να σταματήσει οριστικά κάθε συζήτηση για νέα μέτρα.

Κεντρική βούληση του πρωθυπουργού είναι να σταματήσει η πολυφωνία υπουργών και γιατρών στα τηλεπαράθυρα, καθώς ο καθένας διαφορετικό μήνυμα μπερδεύοντας τους πολίτες με αντικρουόμενες απόψεις.

«Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολιάζοντας την προαναγγελία του διαγγέλματος.

«Ως εδώ όμως η κοροϊδία», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλλοντας ότι «αμέσως μετά» το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη, ο ίδιος θα κάνει «δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ».

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση. Από την αρχή της πανδημίας λέει «όχι σε όλα», εργαλειοποιεί τους νεκρούς και κλείνει διαρκώς το μάτι στους ανεμβολίαστους», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι από τις λίγες φορές που ένα διάγγελμα σχολιάζεται πριν απευθυνθεί.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο take away καφές και ο κοινωνικός αυτοματισμός

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr