Σχίζας για Παναγιώταρου: “Όλα καλά, οι άνθρωποι κάποια στιγμή χωρίζουν”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής (12/1) ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor 2022 ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να…

sxizas-panagiotarou

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής (12/1) ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor 2022 ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, καθώς και για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν ξέρω αν θα μπω ξανά στο Survivor, θα δούμε. Ποτέ δεν λέω ποτέ στη ζωή. Η αλήθεια είναι πως, εάν μου πεις τώρα να πάω στο Survivor, θα σου έλεγα ότι είσαι τρελή, δεν πάω», δήλωσε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Το βλέπεις και λίγο επαγγελματικά. Όταν καταλήγεις να πηγαίνεις για δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη φορά, δεν είναι για καμία εμπειρία, είναι επαγγελματικό. Ισχύουν τα ποσά που ακούγονται για το Survivor», σχολιάζει ο πρώην νικητής του reality επιβίωσης.

«Τα χρήματα είναι πάρα πολύ δελεαστικά αλλά μην ξεχνάμε ότι πας σε ένα παιχνίδι επίσης πάρα πολύ δύσκολο. Γιατί δεν είναι μόνο αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής, είναι όλο το 24ωρο που ζεις εκεί μακριά από το σπίτι σου, μακριά από τις δουλειές σου», συμπληρώνει ο Στάθης Σχίζας.

«Δόξα τω Θεώ, όλα καλά με την Αλεξάνδρα. Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή χωρίζουν, κανένα πρόβλημα. Είμαι ελεύθερος», απαντά ο Στάθης Σχίζας σε σχετική ερώτηση που του έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την πρώην σύντροφό του, ενώ παραδέχθηκε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις και για το J2US.

Πηγή: zappit.gr